Win verzorgingsproducten van Uriage die je huid intens hydrateren

Geüpdatet op 22 juni 2021 door ELLE Partner

Huid

Wie droomt er niet van: een mooie glow zonder daar veel moeite voor te moeten doen? De basis van zo’n glow is in elk geval een huid die goed gehydrateerd is van binnenuit, dankzij gespecialiseerde verzorgingsproducten.

 

We vertellen je wellicht niets nieuws wanneer we zeggen dat hydratatie cruciaal is om je huid het hele jaar door in optimale conditie te houden. Je drinkt dan ook het best elke dag 1,5 liter water. Maar gebruik zeker ook aangepaste huidverzorgingsproducten die je huid voorzien van het nodige vocht.

 

Uriage, een merk dat al jarenlang bekendstaat om zijn thermaal bronwater, is uitgegroeid tot dé specialist op het vlak van hydratatie dankzij zijn gamma specifieke verzorgingsproducten, die gaan van oogcontour over handcrème tot een nachtmasker.

 

Vorig jaar ging het merk nog een stapje verder op het vlak van hydratatie met de lancering van de Essence d'EAU Éclat. Dat hydraterend concentraat op basis van thermaal water is een waar technologisch hoogstandje en voorziet de huid van de nodige essentiële elementen in de juiste dosis om ze te laten stralen. De ultrahandige verzorging – je hoeft het thermaal water alleen maar 's morgens of ’s avonds aan te brengen – past perfect in een minimalistisch schoonheidsroutine. Essence d'EAU Éclat is heel effectief en bevat uitsluitend essentiële ingrediënten: drie actieve bestanddelen voor een diep gehydrateerde huid en twee actieve bestanddelen voor een stralende, vollere huid. Je huid ziet er frisser, stralender en gehydrateerder uit en is beter bestand tegen schadelijke invloeden en vermoeidheid. Een product dat de slogan “less is more” perfect belichaamt en je huid (zo goed als) moeiteloos gehydrateerd houdt.

 

Wil je zelf de doeltreffendheid van het thermaal water ontdekken? Neem dan deel aan onze wedstrijd en maak kans op 1 van de 10 sets met producten van het gamma EAU Thermale van Uriage ter waarde van € 75.


Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Uriage. 

uriage.com

Lees ook
WECANDANCE strijkt de hele zomer neer in Zeebrugge
De Grote Vaderdag Cadeaugids: het perfecte geschenk voor elk type papa
Shopping: dit zijn onze favoriete zomer pop-ups in Knokke