Trend alert: deze nostalgische, chunky ringen veroveren TikTok

Gepubliceerd op 23 maart 2021 door ELLE België
Trend alert: deze nostalgische, chunky ringen veroveren TikTok

Gen Z zorgt via TikTok voor een heleboel nieuwe modetrends, of je het nu leuk vindt of niet. De kleurrijke, chunky ringen maken een comeback uit de nineties en veroveren het internet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

Je had ze misschien al gespot op foto’s van sterren zoals Bella Hadid, Dua Lipa of Kylie Jenner: van kleurrijke, fashionable varianten tot leuke DIY-ringen. Deze chunky ringen zijn vaak bedekt met edelstenen of metallic accenten, en bijna altijd gestapeld. Nog vrolijker: een combinatie van de ringen met een kleurrijke manicure.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door emma chamberlain (@emmachamberlain)

Zei er iemand nineties?

Er is niets subtiel aan deze trend. En dat is ongetwijfeld een belangrijke factor voor het succes op sociale media. Het is trouwens niet de eerste trend die uit de nineties terugkomt, ook de lage broek met zichtbare string is - helaas - terug. Nu nog de overgeëpileerde wenkbrauwen, en het hek is helemaal van de dam.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Brittany Xavier (@brittanyxavier)

Deze opvallende nostalgische trend is niet voor iedereen, maar het is een super leuke en simpele manier om je thuiswerkoutfit op te vrolijken. In deze tijden zorgt de TikTok-trend voor een klein, maar opvallend detail tijdens Zoom-vergaderingen.

@nadeenadooCheck out EARTHBERRY.LDN for more goodies 🥰💫✨##clayrings ##rings ##handmade ##diy ##craft ##chunkyrings ##funkyrings ##bossit2021 ##trend ##tiktoktrending♬ midnight sun - Ramzoid

Op Etsy, Depop of zelfs Instagram Shops vind je verschillende varianten 'clay rings' of 'resin rings'. Ga je liever voor een DIY-optie? Op TikTok vind je tal van tutorials.

(Stagiaire Melani Purnomo Widagdo)