Twijfeltrend: maakt deze dubieuze nineties look een comeback?

Geüpdatet op 1 maart 2021 door Marie Pauwels en ELLE België
Twijfeltrend: maakt deze dubieuze nineties look een comeback?Imaxtree

Ja, je leest het goed. De lage broek met zichtbare string is terug. Het is een van die trends waarvan we dachten 'm nooit meer terug te zien. Niets blijkt minder waar: iconen zoals Bella Hadid en Dua Lipa werden met de combo gespot, en we weten allemaal wat dat betekent.

Wij waren net zo gewend aan de hoge broeken die perfect zijn om een foodbaby mee te verbergen. Voor de terugkeer van de lage broek zijn we dus echt... nog niet klaar. In combinatie met een zichtbare string vinden we het al helemaal gewaagd. Het fashion statement werd populair gemaakt (door onder andere Paris Hilton) in de nillies en vierde hoogtij in 2001. Toen droeg actrice Gillian Anderson een diep uitgesneden jurk; met zichtbare G-string naar het Vanity Fair Oscar feest.

 

Maar ook recent kiezen sterren er terug voor om de tendens te rocken. Herinner je je nog Hailey Bieber's Met Gala outfit in 2019? En Alexa Demie droeg een soortgelijke outfit naar de première van Euphoria datzelfde jaar. Ook trendsetter Kylie was vorig jaar al in een Instagrampost te zien met een zichtbare string. We hadden het toen al kunnen weten.

Recenter zien we ook steeds meer bekendheden en influencers met een lage broek en G-string in het dagelijkse leven. Vooral dan degenen die bekend staan om hun liefde voor vintage.

Top of flop? Al bij al is het geen wonder dat we deze trend nu terugzien. Modetendensen zijn cyclisch en maken vroeg of laat een comeback. De (Juicy Couture) trainingspakken en zonnebrillen met gekleurde of doorzichtige glazen uit hetzelfde tijdperk zijn momenteel ook niet uit het straatbeeld weg te denken. Of wij ons eraan gaan wagen? Niet helemaal zeker. Het eindoordeel: best leuk om te zien bij Bella & Co., iets minder om zelf te dragen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Matthew M Williams (@matthewmwilliams)

Lees ook : 

Hailey Bieber lanceert eigen beauty-, skincare- en wellnessmerk

Dit zijn de meest begeerde mode-items (met betaalbare alternatieven)