5 documentaires op Netflix boordevol juicy info over celebrities

Geüpdatet op 12 januari 2021 door Marie Pauwels en ELLE België
5 documentaires op Netflix boordevol juicy info over celebritiesInstagram: @arianagrande

Klaar voor de tea? Deze vijf documentaires zijn de perfecte combinatie van ontspanning en entertainment. Kijk binnen in de levens van de allergrootste sterren - vanuit je luie zetel. Popcorn, iemand?

Taylor Swift - Miss Americana

Ben je op zoek naar de meest pikante info en roddels, kortom, een potje drama? Dan is deze documentaire zeker het kijken waard. We komen er alles te weten over Taylor's weg naar de top en de hindernissen die ze onderweg tegenkwam. Van Kanye West die haar belachelijk maakte op het podium bij de VMA's in 2009, tot haar gebroken harten en problemen met ex-manager Scooter Braun. Werkelijk alles komt aan bod, en we krijgen een enorm persoonlijke kant van Swift te zien.

Ariana grande - Excuse me, I love you

Toegegeven, wat tea betreft, kom je in deze documentaire wat minder aan je trekken. Er wordt met geen woord gerept over ex-verloofde Pete Davidson, de dood van ex-vriendje Mac Miller of de aanslag in Manchester tijdens haar Dangerous Woman-tour. Noch over kersverse verloofde Dalton Gomez, al kent ze die voor zover wij weten pas sinds begin dit jaar. Deze gloednieuwe documentaire gaat over haar Sweetener-tournee in 2019 en toont dus voornamelijk optredens en behind the scenes, maar het blijft vermakelijk om miss Grande aan het werk te zien.

Shawn Mendes - In Wonder

In deze docu over de Canadese songwriter van 22, krijgen we glimpen te zien van zijn relatie met Camila Cabello - met wie hij tophit Señorita zong. We horen hem zeggen hoe elk lied dat hij ooit schreef gaat over de Cubaans-Amerikaanse zangeres - op zich al redelijk juicy informatie. De focus van het verhaal ligt echter op zijn internationale tour, toen Shawn plots zijn stem verloor en voor het dilemma stond: de tour annuleren of niet? Drama!

My Next Guest Needs No Introduction by David Letterman - Kim Kardashian

Kim Kardashian ging langs bij David Letterman voor een interview en het resultaat was een explosie van opwindende informatie. Van Caitlyn Jenner tot O.J. Simpson en de diefstal in Parijs, alles wordt tot in de kleinste details besproken. Vooral het voorval in Parijs komt uitvoerig aan bod, met veel nooit eerder gehoorde details en enkele oprechte traantjes - "ik ga mijn make-up verpesten!" - van Kim. De moeite!

Blackpink - Light up the sky

Deze docu geeft een kijkje achter de schermen van het vierkoppige Blackpink, de eerste vrouwelijke Koreaanse groep ooit die mocht optreden op Coachella. En vooral: hoe hun gigantische succes hen niet in de schoot geworpen werd, maar hoe ze er vanaf jonge leeftijd keihard voor werkten in de bikkelharde en competitieve K-pop industrie.

Meer Netflixplezier?

5 romantische Koreaanse series om te bingen op Netflix deze winter
Deze 5 realityseries op Netflix zijn je schermtijd waard