Wat moeten we met Ariana Grande en haar witte crocs?

Gepubliceerd op 11 september 2019 door Lore Ginneberge
Wat moeten we met Ariana Grande en haar witte crocs?

Helaas moeten we je melden dat er opnieuw een poging werd gedaan om het meest gehate schoeisel aller tijden hip te maken. Ditmaal door niemand minder dan Ariana Grande. Hoe is het zover kunnen komen?

Wat is er toch aan de hand met onze schoenen? Het lijkt wel of het ene verfoeilijke exemplaar het andere vervangt. Eerst kregen we ugly sneakers voorgeschoteld (we kijken naar jou, Demna Gvasalia), vrolijk opgevolgd door orthopedische sandalen (thanks a lot, Miuccia Prada), maar zelfs deze dubieuze mode-items komen niet in de buurt van 's werelds meest ellendige uitvinding: crocs.

Hoewel het zeer onwaarschijnlijk lijkt dat een modebewust mens ooit met deze schoenen (zijn het zelfs schoenen?) zou willen gezien worden, werden er reeds een aantal pogingen ondernomen om crocs te katapulteren richting modeland. De laatste inspanning kwam van popster Ariana Grande, gewoonlijk gehuld in minirokjes en torenhoge laarzen, die dapper poseert op deze spiegelselfie in een oversized trui, schattige tas en...witte crocs. Met sokken. Que?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) op

Eerder showde ook it-girl Jeanne Damas haar paar crocs op the 'gram. Maken deze tegenwoordig deel uit van de Franse 'je ne sais quoi'? Of weten ze het allemaal even echt niet meer?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jeanne (@jeannedamas) op

Ariana Grande en Jeanne Damas zijn niet de eerste - en vast niet de laatste - celebrities die deze tuinschoenen omarmen. We zouden bijna durven zeggen dat beroemdheden en hun crocs onafscheidelijk zijn. Kijk en geniet (of huiver) van deze prachtige plaatjes. (Spoiler: er zijn zelfs crocs-fans onder de royals!)

Lees ook: Wij hebben onze twijfels over deze hippe sandaaltjes