Fit at home: klaar voor het avontuur?

Geüpdatet op 21 april 2022 door ELLE Partner
Fit at home: klaar voor het avontuur?Nintendo

Ga op ontdekking doorheen fantastische werelden en doe aan fitness tegelijkertijd! Ring Fit Adventure voor Nintendo Switch is het geknipte geschenk voor kerst of eindejaar. Leuk voor het hele gezin en voor jezelf!

Kan jij wat meer beweging gebruiken? Ben je de saaie home workouts beu? Pak dan je Ring-Con, doe je beenband om en stap in een wereld vol avontuur. De fitness-videogame Ring Fit Adventure voor Nintendo Switch nodigt je uit om op verkenning te gaan, parcours te voltooien en vijanden te verslaan. Jog door grasvlakten, win gevechten dankzij echte sportoefeningen en houd je energie op peil met yogaposes. Stilstaan is geen optie!

Zo werkt het

Het fitness-videospel komt met twee accessoires: een Ring-Con en een beenband. Deze meten al je bewegingen en vertalen die naar acties in de game. Je prestaties worden ook gemeten zodat je je vorderingen kunt bijhouden. Zo maakt de ingebouwde infrarood-bewegingscamera een schatting van je hartslag, en bereik je dankzij de fitpunten die je verzamelt na elke challenge steeds een hoger niveau.

Het spel is verrassend veelzijdig en zorgt voor eindeloos sportplezier. Er zijn meer dan 100 parcours in meer dan 20 gebieden die wachten om ontdekt te worden. Al joggend en sprintend baan jij een weg doorheen deze verschillende scenario’s. Wanneer je in een spannend duel terechtkomt is het aan jou om uit de meer dan 60 oefeningen te kiezen. Vervolgens versla jij je vijand met squats, overhead lunges of sit-ups!

Naast langere avonturen bieden verschillende minigames de mogelijkheid om je eigen workouts samen te stellen. Zo biedt Ring Fit Adventure sportief plezier voor iedereen, ongeacht je fitnessniveau, doelstellingen en tijdsschema. Je kunt het Ring-Con-accessoire zelfs gebruiken als de game is uitgeschakeld. Op die manier kan je personage nog meer ervaring opdoen!

 

Onze favoriete Ring Fit Adventure workout

De optie ‘snel trainen’ laat je toe om met meerdere mensen tegelijk korte oefeningen te doen. In deze sessies target je verschillende lichaamsdelen zoals je armspieren of abs. Hoeveel herhalingen kan jij doen binnen de minuut? Maak er een wedstrijdje van en daag anderen uit!

Meer info over Ring Fit Adventure voor Nintendo Switch vind je op de Nintendo-website.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Nintendo.

Nintendo.be

Lees ook: 

Deco: fris je interieur op met dé trendkleuren van 2021

Toast to togetherness met Moët & Chandon

Met deze coole hobby blijf je deze winter heerlijk warm