Groen, de kleur van de hoop. De nieuwe Clio Goldbrenner-collectie laat een frisse wind waaien door 2021

Geüpdatet op 29 december 2020 door ELLE Partner
Groen, de kleur van de hoop. De nieuwe Clio Goldbrenner-collectie laat een frisse wind waaien door 2021Clio Goldbrenner

De muze van kwalitatieve lederwaren is terug met haar legendarische handtassen en tasjes, verkrijgbaar in nieuwe kleuren, modellen en materialen. Een luchtige urban spirit die flirt met safaris op het platteland en romantische picknicks. Een ​​must have collectie!

Clio Goldbrenner hoeft geen introductie. Al bijna tien jaar creëert dit Belgische merk unieke tassen en accessoires in een tijdloze stijl en met een ongeëvenaarde klasse. Elegantie die ten dienste staat van kwaliteit, zonder dat het al te gesofisticeerd wordt. Een concept waar men aan blijft vasthouden, want de kleuren en materialen beroeren het hart en de blik van iedere vrouw. Deze tassen wisten niet alleen een plekje bovenaan het modefirmanent te veroveren, ze bekoren ook actieve vrouwen die houden van hun universele look die tegelijkertijd chic en ingetogen, trendy en tijdloos, eenvoudig en verfijnd is.

Goed nieuws om het jaar mee af te sluiten: de komst van de lente / zomer collectie 2021. Tweemaal per jaar zijn de it-bags met Hellenistische namen verkrijgbaar in nieuwe kleuren of ledersoorten en breidt de familie uit met nieuwe modellen. We weten dat 2020 niet het meest vrolijke jaar was, maar met deze nieuwe handtassen en tasjes zien we eindelijk weer hoop verschijnen. Het Croco-leer maakt het leeuwendeel uit bij iconische modellen zoals de Clio Mini, de Daily Classic of de Clio Girly, die hergeïnterpreteerd werden volgens het "Urban Garden" thema. De collectie wordt gedragen door de kleur "Fresh Leaf", een diepgroene en levendige kleur. We ontdekken ook een nieuwe, extreem chique Camel-tint. De collectie straalt een echte positieve energie uit die de wat sombere sfeer van de afgelopen maanden verlicht.

Met hun dynamische, urban en erg verfrissende look geven de praktische en stijlvolle modellen je zin om weer buiten te komen en het Croco-leer te laten sprankelen onder de eerste zonnestralen! Met hun erg begeerlijke potentieel is het logisch dat deze pareltjes de deur uitvliegen, maar ELLE.be geeft je binnenkort de kans om je eigen groene Croco Clio Mini te winnen. Stay tuned!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Clio Goldbrenner. 
www.cliogoldbrenner.com

Lees ook:
Alle trends en tips voor de perfecte feestlook van make-upartiest Ines Borgonjon
Kerstshopping: 10 luxueuze sportsetjes om nu op je wishlist te zetten
Holiday shopping: De allermooiste horloges voor de mannen in je leven