Holiday shopping: De allermooiste horloges voor de mannen in je leven

Gepubliceerd op 7 december 2020 door ELLE Partner
Holiday shopping: De allermooiste horloges voor de mannen in je levenELLE x de Bijenkorf

Een horloge is voor een man wat kostbare juwelen zijn voor vrouwen: een sieraad dat elke outfit net dat tikkeltje meer geeft. Een ideaal cadeau dus voor de belangrijkste mannen in je leven, of het nu je vader, je broer, je hubby of boyfriend is. 

Stijlvolle horloges heren

Horloges bestaan in tal van stijlen, zodat je er zeker eentje vindt die perfect past bij je loved one. Is hij eerder klassiek, dan zit je sowieso goed met een exemplaar met een leren bandje of een wijzerplaat met Romeinse cijfers. Helemaal on trend zijn dan weer minimalistische monochromatische horloges in een matte uitvoering. Tenslotte zijn sportieve types fan van horloges met extra wijzerplaten en stoere kleuren zoals rood, blauw of legergroen.

Armani horloges:

Fossil horloges:

Michael Kors horloges:

Casio horloges:

Boss horloges:

Guess horloges:

Diesel horloges:

Intelligente smartwatches

Gadget lovers doe je gegarandeerd een plezier met een smartwatch, maar ook voor wie geen absolute technologiefanaat is, is een smartwatch niet alleen een mooi maar ook een erg nuttig geschenk!

Gouden horloges

Nu iedereen constant een gsm bij zich heeft, dragen we al lang geen horloge meer om te weten hoe laat het is. Vandaag dragen mannen een horloge als een sieraad, net zoals vrouwen een oogverblindende armband dragen. Mag het daarom iets meer zijn, geef je vader of allerliefste dan een gouden horloge, het ultieme mannelijke juweel.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met de Bijenkorf.
www.debijenkorf.nl

Lees ook:
Shopping: 5 tijdloze stuks die niet mogen ontbreken in je wintergarderobe
Zien: de beste looks van prinses Diana in The Crown
We Love: deze merken produceren ecologische jeans