WEDSTRIJD: Win een iconische Clio Mini

Gepubliceerd op 18 december 2020 door ELLE Partner

Een iconisch model en een must voor modeliefhebbers, de Clio Mini kruipt in een nieuwe huid en kleurt groen voor de lente/zomercollectie 2021! ELLE.be geeft jou de kans om één van deze pareltjes te winnen.

 

Het merk Clio Goldbrenner start haar eerste collectie voor het nieuwe jaar fris, urban en dynamisch. Met het thema ‘Urban Garden’ vieren de iconische handtassen en tasjes de terugkeer van zonnige dagen en de eenvoudige dingen in het leven. Een gouden zonnestraal die door het venster schijnt, een wandeling in het groen, de lentegeur van de eerste bloemen, gezellige momenten met onze geliefden ...

De nieuwe lente/zomercollectie 2021 brengt ons dan ook back to basics: praktisch, chique en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. In deze lijn zijn de stijlvolle en tijdloze handtassen en accessoires verwerkt met croco-leer in een diepgroene en levendige kleur. Houd je van een iets klassiekere look? Er is ook een Camel-versie beschikbaar vanaf de lancering in midden december.

 

Zin om te paraderen met de iconische Clio Mini en zijn herkenbare gouden embleem? Doe mee aan de wedstrijd en wie weet win je een Green Croco exemplaar!

 

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Clio Goldbrenner. 
www.cliogoldbrenner.com

Lees ook:

Groen, de kleur van de hoop. De nieuwe Clio Goldbrenner-collectie laat een frisse wind waaien door 2021

Kerstshopping: 10 luxueuze sportsetjes om nu op je wishlist te zetten

Holiday shopping: De allermooiste horloges voor de mannen in je leven