Jaline Vandromme, de jongste deelnemer én winnaar van Bake Off Vlaanderen, komt met een eigen kookboek, en wat voor een! 'Pastry Crush' staat vol overheerlijke dessertjes, zowel klassiekers als hedendaagse interpretaties door de jonge patissier. Net op tijd voor de feestdagen!
In het eerste boek van Jaline Vandromme, intussen stagiair bij meesterpatissier Herman Van Dender, ontdek je de Grote Klassiekers van de Franse patisserie, denk Millefeuille, Baba au Rhum, Saint Honoré... Jaline laat zien hoe deze klassiekers haar geïnspireerd hebben en maakt haar eigen hedendaagse versie. De nagerechten vragen wat tijd en enige expertise, al nodigt Jaline je uit om er je eigen ding mee te doen: "Daarom heb ik van mijn favoriete gebak twee varianten gemaakt: een eigen herinterpretatie, een revisité, en een dessertje geïnspireerd op dat gebak. Ik hoop dat het je aanmoedigt om hetzelfde te doen. Vervang wat je zelf niet zo lekker vindt of wat je niet in huis hebt door iets anders, laat weg en voeg toe. En vooral: leef je uit in de keuken."
De desserts hebben stuk voor stuk een wow-factor. Het zijn de ideale afsluiters van een feestmaal om gasten mee te verbluffen.
Zin in een voorproefje? We selecteerden 3 dessertrecepten uit 'Pastry Crush' die je zelf moet proberen