Kerstshopping: Schenk jezelf de allerleukste kerst met deze must have kerst items

Geüpdatet op 10 november 2020 door ELLE Partner
Kerstshopping: Schenk jezelf de allerleukste kerst met deze must have kerst itemsELLE x de Bijenkorf

Hoera, de leukste tijd van het jaar is eindelijk weer aangebroken! Tijd dus om je huis een feestelijke make-over te geven en onder te dompelen in een supergezellige kerstsfeer. 

Coole kerstdecoratie

De feestdagen komen langzamerhand dichterbij, tijd dus om het jaareinde uitgebreid te vieren. Aangezien we deze winter waarschijnlijk behoorlijk veel tijd binnenshuis zullen spenderen, geven we ons interieur dit jaar dan ook een extra feestelijke upgrade met de coolste kerstaccessiores en natuurlijk een fabulous versierde kerstboom! Wie zegt er trouwens dat kerstboomversiering altijd traditioneel groen-wit rood hoeft te zijn? Anno 2020 kiezen we resoluut voor roze kerstballen met glitterkusjes en hangers die lijken op onze favoriete spulletjes: Valentino-rode lippenstift, een fashionable handtasje of een cute cupcakeje! Ook klassieke kerstverlichting laten we links liggen. In plaats van de typische witte lichtsnoeren hangen we deze kerst veelkleurige dansende lichtjes en geven we een lichtgevende ijsbeer een ereplaatsje in de woonkamer. Ook kerstdecoratie zoals sprookjesachtige sneeuwballen, kerstcrackers een hedendaags kerststalletje met schattige figuurtjes doen ons verlangen naar het eindejaar.

Kerstdecoratie:

Kerstboomversiering:

Kerstballen:

Kerstverlichting:

Treat yourself

Het is natuurlijk erg leuk geschenkjes te geven aan je besties, je lief en je familie, maar vergeet ook niet om jezelf tijdens deze drukke periode in de watten te leggen. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, en met deze feestelijke kerstkleedjes ben je gegarandeerd the belle of the ball op elk eindejaarsfeestje, of je nu kiest voor een sexy satijnen maxi-jurk of een on trend mini-jurkje met glitters en plissé. En waarom zou je jezelf geen beauty adventskalender cadeau geven? Zo kan je iedere dag van de adventsperiode een superleuke verrassing uitpakken. De allerbeste make-up van cultmerk MAC Cosmetics, exclusieve haarverzorgingsproducten van het überchique Balmain of je favoriete huidverzorging van Clinique, aan jou de keuze…

Kerstkleedjes:

Adventskalenders:

Dit artikel kwam tot stand met de Bijenkorf. 
www.debijenkorf.be

Lees ook:
INTERVIEW: Fashion Influencer Sarah Dimani vertelt over persoonlijke verandering, zelfliefde en mode
Daarom is Camille uit 'Emily in Paris' ons nieuwe stijlicoon
Belgische Mode: 10 handtassen van eigen bodem