100% plezier tijdens het Black Friday weekend bij Docks Bruxsel

Geüpdatet op 27 oktober 2020 door ELLE Partner
100% plezier tijdens het Black Friday weekend bij Docks BruxselELLE x Docks Bruxsel

Heb je zin in een uitstap? Goed nieuws: commercieel centrum Docks Bruxsel doet er alles aan om je een cocktail aan kortingen en leuke activiteiten aan te bieden tijdens het Black Friday weekend.

GOEDE DEALS OP EEN STREEPJE MUZIEK

Kerstmis komt eraan! Laten we profiteren van Black Friday om weer eens buiten te komen, die eindeloze videogesprekken achterwege te laten en het perfecte cadeau te vinden! Op 27, 28 en 29 november biedt Docks Bruxsel drie dagen lang shoppen en koopjes aan in zijn honderden mode- en lifestylewinkels. En dat alles in een feestelijke sfeer, want je kunt er rondkuieren op de muziek van de dj-set van Mademoiselle Luna.

Docks Bruxsel
ELLE x Docks Bruxsel

ONTSPANNEN DAGJE UIT

Docks is uitzonderlijk open op zondag 29 november en biedt met zijn 60 000 m2 de luxe om te genieten van een dagje shoppen en ontspannen in een aangename sfeer, ver weg van de drukke winkelstraten. Je vindt er niet alleen zorgvuldig uitgekozen winkels, maar ook de vele restaurants tekenen present om de fijnproevers onder ons te verwennen. En waarom zou je je dag niet eindigen voor het grote scherm bij White Cinema, of met een spannende Koezio-sessie? Voor de meer avontuurlijke zielen is ijsbaan Docks zelfs tot 9 januari open. Wie durft het aan om afscheid te nemen van 2020 met een drievoudige axel?

Black Friday bij Docks Bruxsel: 27, 28 en 29 november (uitzonderlijk geopend zondag 29 november van 10.00 tot 18.00 uur).
Meer info op www.docksbruxsel.be

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Docks Bruxsel. 
Docksbruxsel.be

Lees ook: 

Alle tips om statisch haar te voorkomen
INTERVIEW: Fashion Influencer Sarah Dimani vertelt over persoonlijke verandering, zelfliefde en mode
15 kunstaccounts die je moet volgen op Instagram