Deze 7 zonnecrèmes bevatten geen parfum

Geüpdatet op 21 april 2022 door Marie Pauwels en ELLE België
Deze 7 zonnecrèmes bevatten geen parfumInstagram: @comfortzoneskincare

Zelfs als je de komende tijd geen reisje gepland hebt, is het belangrijk om altijd een goede zonnecrème achter de hand te hebben.

Steeds meer en meer dermatologen raden aan om dagelijks zonnebescherming aan te brengen, zelfs op dagen dat de zon niet schijnt, om vroegtijdige tekenen van veroudering in je gezicht te voorkomen. Smeren geblazen dus - en dan nog het liefst met een kwaliteitsvolle zonnecrème zonder parfum. Want of je nu een gevoelige huid hebt of natuurlijke producten verkiest, crèmes zonder parfum zijn nu eenmaal het liefst voor je gezicht (zelfs al je huid niet geïrriteerd raakt door fragrance).

Natural Sunlight Defence SPF30 - RainPharma

Voor het gezicht en het lichaam, geschikt voor alle leeftijden, 100% veganistisch, huid- en milieuvriendelijk! Deze lichte formule smeert makkelijk uit zonder een witte waas achter te laten, voelt prettig aan en trekt snel in zonder vettig gevoel. Gemaakt met de allerbeste plantaardige ingrediënten voor een frisse zomergeur, zónder parfum.

zonnecrème zonder parfum
RainPharma Natural Sunlight Defence SPF30, 200 ml (€49,95)

Shop it

Hello Sunny Essence sun stick Glow SPF50+ - Banila Co

Deze zonnestick is verrijkt met 40 natuurlijke ingrediënten en is een krachtige bescherming tegen de zon. De zachte formule plakt niet, wordt snel opgenomen en kalmeert, voedt en hydrateert je huid - een ware must voor je beauty routine dus. Én het is cruelty free. Als dat alles je niet blij maakt, dan doet de verpakking het wel.

zonnecrèmes zonder parfum
Banila Co Hello Sunny Essence sun stick Glow SPF50, 19g (€ 27,95)

Shop it

Pai Skincare Sensitive Sunscreen SPF30 - British Summer Time

De niet-vette, natuurlijke formule is een ideale zonnecrème om dagelijks aan te brengen zonder irritaties. Voelt onzichtbaar op de huid en laat geen witte waas achter. Verrijkt met voedende mineralen en plantenextracten. Aangeraden voor mensen met een zeer gevoelige huid en neiging tot eczeem of acne.

zonnecrèmes zonder parfum
Pai Skincare British Summer Time Sensitive Sunscreen SPF 30, 40ml (€36)

Shop it

Plant Stem Cell Age-Defying Sunscreen SPF30 - Madara

Beschermt je huid tegen de zon, vermindert het risico op fijne lijntjes en rimpels en biedt intense hydratatie. Deze zonnecrème is lichtjes getint en verandert tijdens het aanbrengen in een zachte lotion.

Madara by Blooms&Blossoms
Madara Plant Stem Cell Age-Defying Sunscreen SPF30, 100ml (€19)

Shop it

Extra Care Non-Greasy Sunscreen Broad Spectrum SPF50 - Paula's Choice

Deze zachte zonnecrème van Paula's Choice is rijk aan anitoxidanten en laat geen vette laag achter op je huid (belangrijk!) en is daardoor zeer geschikt om onder je make-up aan te brengen. Geschikt voor elk huidtype.

zonnecrèmes zonder parfum

Shop it

Organic Sunscreen Lotion SPF50 - Coola

Het Californische merk Coola is lief voor je gezicht én voor het milieu. De plantaardige formule is verfrissend, efficiënt en beschermt tegen eerste tekenen van veroudering door de zon. Na het smeren kan je zonder zorgen in de zee, want de ingrediënten zijn 'koraalvriendelijk' en niet schadelijk voor de oceaan.

zonnebescherming zonder parfum
Coola Organic Sunscreen Lotion SPF50, 148 ml (€36)

Shop it

Water Soul Eco Sun Cream SPF50 - comfort zone

Afgelopen jaar lanceerde [ comfort zone ] haar eco-friendly zon-bescherming genaamd Water Soul: een zonneproduct zonder vervuilende filters die niet schadelijk is voor het leven in de oceaan. Dit product is (uiteraard) parfumvrij, tot 80 minuten waterbestendig en bevat voor bijna 70% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

zonnecrème zonder parfum
Comfort Zone Water Soul Eco Sun Cream SPF 50, 150 ml (€32)

Shop it