De Dior x Nike Air Jordan sneakers zijn officieel de allerbeste investering ooit

Gepubliceerd op 23 juli 2020 door Lore Ginneberge
De Dior x Nike Air Jordan sneakers zijn officieel de allerbeste investering ooitInstagram @kyliejenner

Dat mode een investering kan zijn wist je misschien al, maar deze Dior x Nike Air Jordan sneakers kunnen je veel - maar dan ook écht veel - geld opleveren.

De tijd dat luxe uitsluitend voor de 'happy few' bestemd was, ligt ver achter ons. Vandaag staan peperdure handtassen, riemen en sneakers op het verlanglijstje van menig 16-jarige modefanaat. En dat is eigenlijk nog niet zo verkeerd, als je weet hoeveel sommige van die luxe items kunnen opleveren. Zo is algemeen bekend dat een Birkin-handtas van Hermès of een exemplaar van Chanel meer waard worden na verloop van tijd, maar in het millennial-tijdperk geldt dat ook voor... sneakers! De vele limited edition sneakercollabs van de afgelopen jaren zorgde voor tal van collectors items die je dus potentieel geld kunnen opleveren, als je zo'n paar kan bemachtigen tenminste.

De allerbeste investering? Dat blijken de nieuwe Dior x Nike Air Jordans te zijn, een schoen die het beste van het Franse luxehuis en het Amerikaanse sportmerk combineert.

De sneaker werd - je raadt het nooit - in een erg gelimiteerde opgave van 8500 paar uitgebracht, voldoende om in een mum van tijd uitverkocht te raken (zelfs in crisistijden), maar lang niet genoeg om aan de vraag te voldoen. Gooi daar nog de endorsement bij van een zekere Kylie Jenner, en de doorverkoopprijs schiet gigantisch de hoogte in.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kylie 🤍 (@kyliejenner) op

Heb jij zo'n paar Dior-sneakers weten te bemachtigen? Lucky you, want momenteel zijn ze een slordige 20.000 Amerikaanse dollar waard. Ter vergelijking: de originele prijs van deze sneakers ligt op 2000 dollar, een tiende dus. Aangezien de schoen nog niet zo lang te koop is, gokken insiders bovendien dat de prijs alleen nog maar zal stijgen. Ben je dus op zoek naar een slimme investering, dan weet je wat je te doen staat...