Daarom moet je investeren in een Chanel handtas

Geüpdatet op 22 december 2017 door Jolien
Daarom moet je investeren in een Chanel handtas

Droom je al lang van een Chanel designer bag, maar krijg je je ouders, vriend of wie dan ook niet overtuigd om er zoveel geld in te investeren? Schuif dan dit artikel onder hun neus! 

'Ben je helemaal gek geworden?', is ongetwijfeld dé reactie die je krijgt wanneer je laat vallen dat je ooit een Chanel in je bezit wil hebben. Wie betaalt er nu ook rond de drieduizend euro voor een handtas? Tja, de gedachtengang van een fashionista is vaak ondoorgrondelijk. Toch niet! Want wat blijkt? Een handtas van 's werelds meest bekende modehuis is een betere investering dan een huis of diamant.

De classic Chanel, die het hart van menig vrouw sneller doet slaan dan een wilde fantasie met Channing Tatum, is hét stuk waarin je moet investeren. Sinds de eerste exemplaren in 1955 over de toonbank gingen, zijn ze alleen maar duurder en meer waard geworden. Destijds betaalde je zo'n 195 euro voor een nieuw exemplaar. (Jep, als er ooit een teletijdmachine op de markt wordt gebracht, weet ik welk jaartal ik ingeef.) Momenteel moet je enkele duizenden euro's neertellen voor het classic model. Voorspeld wordt dat deze iconische handtassen in 2025 nog eens zullen verdubbelen in prijs. OMG!

Alsjeblieft, graag gedaan! Dankzij dit artikel krijg je thuis direct verkocht waarom je die prachtige Chanel bag kocht. Het was een weloverwogen, verstandige, financiële beslissing waardoor je niet aan pensioensparen hoeft te doen.
(En totààl niet omdat je je cravings naar een designer bag niet langer onder controle kon houden en je een momentje van totale verstandsverbijstering had wanneer je zonder nadenken je code intikte en je laatste spaargeld spendeerde aan een Chanel.)

Zelf op zoek naar een classic Chanel? Dan kan je altijd voor een preloved exemplaar kiezen! Neem een kijkje op Labellov, Designer-Vintage of Baghag!

chanel_handtas_designer_fashion

Lees ook: Zien: dit zijn onze 10 favoriete modedocumentaires