Portretten van inspirerende en bevlogen vrouwen

Geüpdatet op 16 maart 2020 door ELLE Partner
Portretten van inspirerende en bevlogen vrouwen

Sterk én gevoelig. Bioderma draagt de 25ste verjaardag van zijn micellair water op aan inspirerende vrouwen die hun mannetje kunnen staan. Respect!

KEUZES DIE BEPALEN WIE WE ZIJN

We maken allemaal keuzes. Persoonlijk of professioneel, omstreden of niet: ze bepalen niet alleen ons leven, maar maken ook duidelijk dat we onafhankelijk denken en risico’s durven te nemen. En belangrijker nog: het zijn onze keuzes die ervoor zorgen dat we goed in ons vel zitten.

Bioderma respecteert die keuzes. Voor de 25ste verjaardag van het beroemde micellair water Sensibio H2O (het allereerste op de markt; elke 2 seconden wordt er een flesje van verkocht), deelt het merk de persoonlijke dromen van vrouwen over de hele wereld, door hun projecten te steunen en ze te stimuleren hun huid te respecteren. Met de campagne "Respect my choices" eert Bioderma 15 vrouwen, wat hun leeftijd, afkomst of geloof ook is. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen verhaal.

VROUWEN DIE BEWONDERING AFDWINGEN

Een van die vrouwen is Charlotte, een jonge fietskoerier uit Londen. Ze trotseert elke dag regen en wind, het hectische verkeer, de opgefokte sfeer van de stad en seksistische opmerkingen. Terwijl ze slalomt tussen de problemen door die de job meebrengt, blijft ze genieten van haar carrièrekeuze, die haar een onschatbaar gevoel van vrijheid geeft.

Siham, 24, is een Française van Algerijnse origine die zich onderdompelde in een cultuur die haar zowel vertrouwd als ontoegankelijk leek. Ze wilde haar roots beter leren kennen, maar moest daarvoor ingaan tegen haar omgeving, die een lange reis veel te riskant vond voor een vrouw alleen. Toch ging ze een jaar lang op reis in het Midden-Oosten.

Leila, 21, werd rugbykampioen in de hogeschoolcompetitie. De jonge Française wil de mentaliteit ten opzichte van sportvrouwen veranderen en bewijzen dat het perfect mogelijk is om een sportieve carrière te combineren met glamour. Haar parcours was niet makkelijk, maar toont aan dat je je dromen kunt bereiken, tegen alle vooroordelen in.

Ontdek de inspirerende verhalen van deze ambassadrices op de website van Bioderma: 15 korte video’s over het dagelijkse leven van gevoelige, sterke, moderne amazones.

RESPECT VOOR ONZE HUID

Zelfzekerheid begint bij goed in je vel zitten. Met z’n micellair water Sensibio H2O zoekt Bioderma al 25 jaar met veel respect en bewondering naar de beste oplossing voor alle gevoelige huidtypes, en moedigt vrouwen aan om goed zorg te dragen voor hun huid. Respect voor de hydrolipidenfilm is het kernprincipe van dit product, speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse reiniging van de gevoelige, reactieve en intolerante huid. Sensibio H2O herstelt de natuurlijke zuiverheid, kalmeert en zorgt voor een diepgaande reiniging waarbij zelfs de fijnste deeltjes worden verwijderd, terwijl de natuurlijke beschermingsfilm van de huid toch intact blijft. Het Bioderma-laboratorium heeft een unieke expertise opgebouwd door in de eerste plaats te luisteren naar vrouwen, hun behoeften, verwachtingen en wensen.

Portretten van inspirerende en bevlogen vrouwen - 4

Ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van Sensibio H2O wordt het beroemde flesje in drie limited editions uitgebracht, verkrijgbaar in de parafarmacie en de apotheek.

Lees ook: 

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Bioderma.
www.bioderma.be