Een geheimpje voor je schoonheid : Black Rose Eye Contour Fluid

Gepubliceerd op 2 maart 2020 door ELLE Partner
Een geheimpje voor je schoonheid : Black Rose Eye Contour Fluid

Een kortfilm met de glamoureuze sfeer van een paleisboudoir: Poppy Delevingne wordt op de rooster gelegd door radiojournaliste Alexandra Golovanoff en onthult uiteindelijk het geheim van haar schoonheid: de Black Rose Eye Contour Fluid van Sisley.

Als er nu één zaak is waarover de populaire actrice uit Kingsman: The Golden Circle en King Arthur geen komedie speelt, is het wel haar uiterlijk en haar frisse gelaat.

De Pitch

Deze kortfilm van Sisley presenteert Poppy Delevingne in een diepte-interview met Alexandra Golovanoff. Poppy heeft moeite met de lastige beauty vragen die de journaliste op haar afvuurt. Uiteindelijk vertrouwt ze haar toch haar geheim toe. Een geheim dat haar helpt de sporen van een wilde Parijse nacht te verwijderen, haar uitstraling herstelt en haar ogen opnieuw fris doet ogen: De Black Rose Eye Contour Fluid.

En… Actie!

Dit huidverzorgingsgamma op basis van hoogwaardige plantenextracten regenereert de sombere huid en maakt ze opnieuw glad, terwijl ze de fijne huid rond je ogen ontzwelt en verzacht. De lichte emulsie geeft je een kostbaar en elegant gevoel, precies wat dit deel van je gezicht nodig heeft. Dankzij het miniformaat en de handige penapplicator neem je hem bovendien overal mee en kan je hem gebruiken waar je maar wil, wanneer je maar wil!

Profiteer van dit exclusief aanbod!

Lees ook :

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Sisley.
www.sisley.com