Wish list: lingerie die je niet voelt zitten

Geüpdatet op 12 maart 2020 door ELLE Partner
Wish list: lingerie die je niet voelt zitten

Die ochtend voor de spiegel: aansluitend jurkje zoekt bijpassend ondergoedsetje. Makkelijker gezegd dan gevonden, want die kanten beha is enkel geschikt voor speciale gelegenheden en je comfortabele sportbeha ziet er allesbehalve elegant uit. Voor wie in de categorie lingerie niet langer wil kiezen tussen stijl of comfort, vonden wij de ideale matchmaker. Check this out!

Gedaan met veel te spannende slipjes waarvan de randen zich tegen de avond in je heupen hebben geboord. Weg met die vervelende beugelbeha’s die je borsten de hele dag in een wurggreep houden. Natuurlijk wil je comfortabel zittend ondergoed, maar het oog wil nu eenmaal ook wat. Om aan al die wensen te voldoen, introduceert sloggi dit voorjaar de ZERO Feel Lace-collectie die het beste van twee werelden combineert. Deze gloednieuwe, geavanceerde ondergoedlijn borduurt verder op de ‘beha die je niet voelt zitten’ die het ondergoedlabel twee jaar geleden lanceerde. Zeg ja tegen lingerie die er op en top vrouwelijk uitziet en toch de nodige ondersteuning biedt.

Kantjes zonder randjes

De bestaande ZERO Feel-collectie kreeg een heuse update en straalt één en al levenslust uit. Kies uit trendy modellen zoals de classy bralette of de praktische top die stuk voor stuk afgestemd zijn op de drukke levensstijl van actieve vrouwen. De ZERO Feel Lace staat voor optimale bewegingsvrijheid zonder je vrouwelijke kantjes te verdoezelen. Ervaar het genot van ultrazacht gebreide kant zonder vervelende naadjes en geniet van het comfort van onzichtbare ondersteuning in dezelfde kantafwerking. Net als de rest van de ZERO Feel-collectie biedt de Lace-lijn 360°-stretch die zo licht en soepel zit dat je niet meer weet dat je een beha draagt. Ook het kleurenpalet werd uitgebreid met modieuze seizoenskleuren als Kaluha, Indian Summer, Coral of Campari die nu al dromen van de zomer.

Lingerie voor elke situatie

Kies je lingerie volgens je mood of the day. Combineer je mouwloos T-shirt met een bandeau en draag een verleidelijke bralette onder je transparante blouse. Wissel een sportieve hipster af met een hippe brazil panty al naargelang de omstandigheden. In ZERO Feel Lace-collectie vind je de perfecte beha voor elke dresscode. Mix & match met verschillende kleuren en modellen. Je ondergoed ligt voortaan in de bovenste schuif!

Volg sloggi op Instagram en Facebook.

Lees ook:

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met sloggi.
www.sloggi.be