Deze revolutionaire stijltang verandert volledig hoe je je haar stylet

Geüpdatet op 12 juli 2020 door Lore Ginneberge
Deze revolutionaire stijltang verandert volledig hoe je je haar stylet

Maar liefst 7 jaar, zo lang heeft het team gewerkt aan de nieuwe beauty lancering van Dyson. Fan van hun stylingtools? Dan zal deze stijltang je hart - en haar - veroveren.

De nieuwe Dyson Corrale was een werk van lange adem, maar na bijna tien jaar research is 'ie er eindelijk. Wat maakt deze stijltang zo bijzonder? Om te beginnen is dit het eerste toestel met flexibele platen, gemaakt om je lokken beter vast te houden tijdens het stylen. Doordat het toestel zich rond je haren klemt, heb je aan één applicatie per lok voldoende, wat uiteindelijk zorgt voor minder beschadiging. Het maakt deze stijltang ook een pak sneller, want iedereen met dik haar kan getuigen van de eindeloze stylingsessies waarbij je steeds opnieuw over dezelfde lokken heen moet.

dyson stijltang corrale

Lees ook: dit zijn de allerbeste krultangen volgens reviews

Nog een handige eigenschap is de draadloze optie. De Dyson Corrale kan losgemaakt worden van het snoer, terwijl de platen wel nog dezelfde warmte afgeven. Er zijn drie opties: 165°C, 185°C en 210°C. De temperatuur wordt continu gemeten voor optimaal gebruik en een minimum aan haarbeschadiging. Een laatste - maar niet onbelangrijke feature, is dat de stijltang helemaal vliegproof is, dankzij de vluchtmodus kan je stylingtool zelfs mee in de handbagage.

De stijltang dient in de eerste plaats om alle haartypes glad en steil te maken, maar je kan er ook losse krullen mee creëren+. Klinkt ontzettend veelbelovend, al betaal je er wel een stevige prijs voor. De Dyson Corrale gaat net als de andere stylingtools over de toonbank voor €499.

Shop hier