We love: biologische en natuurlijke verzorging van La Provençale Bio

Geüpdatet op 2 maart 2020 door ELLE België
We love: biologische en natuurlijke verzorging van La Provençale Bio

La Provençale Bio, dat is biologische verzorging met minstens 98% natuurlijke ingrediënten. Maak kennis met dit nieuwe merk vol authentieke schoonheidsproducten op basis van olijfolie.

De olijfolie uit de Provence zit vol met vitamine E en polyfenolen. Deze ingrediënten houden de huid jong en gezond. Het gamma bestaat uit drie anti-aging crèmes: voor overdag, voor 's nachts en eentje die specifiek alle rimpels aanpakt. Het serum en de oogcrème zorgen dan weer voor een stralende en frisse huid. In de collectie zit ook een reinigend micellair water, een hydraterende crème en een multifunctionele olie die zowel op het gezicht, haar als lichaam werkt.

100% Provence

Olijfolie is zeker geen toevallige keuze. Zo is het een Provençaalse traditie om een olijfboom te planten wanneer een kind geboren wordt, als symbool van het eeuwige leven en hoop. Daarbij is de olijfolie van uit die streek van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Om die kwaliteit te garanderen, worden de olijven na de oogst zo snel mogelijk verwerkt.

Nog een pluspunt: de producten zijn volledig gemaakt in de Provence, van de ingrediënten tot de verwerking ervan. La Provençale Bio wil zo de boeren uit de regio steunen. Ook hebben de producten een bijzondere geur. Experten in Grasse, dé parfumhoofdstad van Frankrijk, ontwikkelden de heerlijk bloemige of kruidachtige parfums. Bovendien zijn ook deze volledig natuurlijk.

olijfolie, verzorging, beauty
L'Huile de Beauté, Crème van de Jeugdigheid, Micellair Reinigingswater van La Provençale Bio

Shop hier

La Provençale Bio is onder meer beschikbaar bij Kruidvat en Delhaize. Meer info via laprovencale.bio.

(Stagiaire Tori Machiels)