Wat zit er in de make-uptas van… Kourtney Kardashian

Geüpdatet op 10 januari 2020 door Lore Ginneberge
Wat zit er in de make-uptas van… Kourtney Kardashian

Hoewel alle leden van de Karjenner-tribe een passie hebben voor skincare en make-up, oogt niemand zo glowy en natuurlijk als Kourtney. Bij welke natuurlijke huidverzorging zweert de oudste Kardashianzus? En hoe komt ze in hemelsnaam aan die stralende huid?

Veertig is ze intussen, maar je zou kunnen zeggen dat Kourtney Kardashian er vandaag beter uitziet dan ooit. De realityster heeft met Poosh eindelijk haar passie gevonden, leeft haar beste leven met de kids, én zou intussen opnieuw de liefde gevonden hebben in haar beau Younes. Daarnaast staat de oudste zus bekend om haar gezonde levensstijl, die ze zo veel mogelijk doortrekt in haar skincare routine, zo blijkt. Dit zijn haar beautygeheimen.

kourtney Kardashian

Barbara Sturm Hyaluronic Serum

Dat Kourtney en Barbara het goed kunnen vinden is duidelijk. Voor de lancering van lifestylewebsite Poosh verraste Kourtney haar celebvrienden met goed gevulde mandjes vol producten, waaronder Barbara Sturm. Kourtney zelf zweert bij het Hyaluronic Serum dat ze dag en nacht aanbrengt voor een gezonde glow.

barbara sturm kourtney kardashian beauty
Hyaluronic Serum, Dr. Barbara Sturm, €259 voor 30 ml

Shop hier

Caudalie Beauty Elixir

Een stuk betaalbaarder is deze face mist die Kourt gebruikt om haar gelaat extra te hydrateren. De mist bestaat trouwens voor 100% uit natuurlijke ingrediënten, helemaal volgens de filosofie van de realityster.

caudalie kourtney kardashian make-up schoonheidsproducten
Schoonheidselixir, Caudalie, €15 voor 30 ml

Shop hier

Pai Rosehip Oil

Als laatste gebruikt Kourtney Kardashian ook een rozenbottelolie van het biologische beautymerk Pai. Dit label kan op heel wat celebritysteun rekenen, want ook Dua Lipa blijkt grote fan van de natuurlijke verzorgingsproducten.

pai olie kourtney kardashian
Rosehip BioRegenerate Oil, Pai, €29,95 voor 30 ml

Shop hier

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

RMS Living Luminizer

Ook op vlak van make-up houdt Kourtney het graag zo natuurlijk mogelijk - letterlijk en figuurlijk. De Living Luminizer van ecomerk RMS geeft een oplichtend effect, een populair product waar ook Meghan Markle helemaal weg van is. Breng wat product aan op de plaatsen waar het licht op je gezicht valt.

rms beauty make-up
Living Luminizer, RMS, €35

Shop hier

Nars concealer

Drie kinderen en een leven in de schijnwerpers, het is wat. Eventuele tekenen van vermoeidheid werkt Kourtney vakkundig weg met een concealer van celebfavoriet Nars. De concealer bestaat in een uitgebreid aantal tinten en werkt hydraterend, waardoor fijne lijntjes niet extra benadrukt worden.

nars concealer kourtney
Radiant Creamy Concealer, Nars, €30

Shop hier

Laura Mercier Translucent Powder

In tegenstelling tot haar beroemde zussen verkiest Kourtney een licht opgemaakt gezicht. Geen ultradekkende foundation dus, maar een lichtgewicht poeder dat de teint subtiel egaliseert en oplicht.

laura mercier poeder
Loose Setting Powder Translucent, Laura Mercier, €43

Shop hier

Lancôme mascara

Kourtney's signature look? Lange, gekrulde wimpers, een natuurlijk ogende huid en felle lipstick. Om die bambi ogen te bereiken gebruikt ze  deze gitzwarte mascara van Lancôme met gebogen borsteltje.

lancome mascara
Grandiôse mascara, Lancôme, €35,50

Shop hier