Dit zijn de 5 beste kappers van Brussel

Geüpdatet op 17 december 2019 door Marie-Noëlle Vekemans en ELLE België
Dit zijn de 5 beste kappers van Brussel

Aan welke kappers kan je met een gerust hart je lokken toevertrouwen? Wij verzamelden de favoriete adresjes van de redactie in Brussel.

1. De meest trendy kapper

kappers brussel beauty haar

Premier Studio

Waarom: De schone en lichte ruimte waarin het team ons verwelkomt, is uniek, avant-garde en trendy. We houden van de moderne stijl van het salon en de kappers zijn specialisten die ons met plezier advies verlenen.

Extra: Het salon werkt met exclusieve merken als Balmain Hair Couture en Authentic Beauty Concept.

Locatie: Tenbosstraat 74, 1050 Elsene

2. De coolste kapper

kappers brussel beauty haar

L'Atelier de Coloration

Waarom: De sfeer die hier heerst is heerlijk cool en we voelen ons meteen op ons gemak. Dit kapsalon focust op de basis: de schoonheid van je haar. Ze zorgen ervoor dat je kleur er van nature mooi uitziet en gemakkelijk onderhoudbaar is.

Extra: Met kapster Marion voer je gezellige discussies en kan je urenlang lachen. Om nog maar te zwijgen van de massagezetels...

Locatie: Naamsestraat 65A, 1000 Brussel

3. De meest luxueuze kapper

kappers brussel beauty haar

Maison Roger

Waarom: De setting is chic en de klanten worden hier behandeld als royalty. De kwaliteit is top en het personeel is zeer attent. Verwenmomentje verzekerd!

Extra: Bekijk zeker de 'prêt-à-porter'-formule, speciaal voor vrouwen die veel onderweg zijn en 'tijd willen nemen zonder tijd te verliezen'. Een service op maat met een strakke timing en een betaalbare prijs.

Locatie: Naamsestraat 86, 1000 Brussel

4. De meest natuurlijke kapper

kappers brussel beauty haar

Salon Velasquez

Waarom: Dit kapsalon kiest voor een natuurlijke benadering van schoonheid. Ze gebruiken natuurlijke kleurstoffen voor zo min mogelijk beschadiging. De kappers respecteren ook de natuurlijke slag van het haar tijdens het knippen. Het doel is dan ook dat jij je kapsel thuis zelf kan reproduceren.

Extra: De updo-bar is een heerlijk ontspannend concept: met een drankje in de hand laat je jezelf verwennen door de experts en je bent in no time klaar voor je date.

Locatie: Hoedenmakersstraat 38-40, 1000 Brussel

5. De design kapper

kappers brussel beauty haar

Philippe Gonay

Waarom: Philippe Gonay, Jean-Jacques Doolaeghe en Hélène Skali oefenen hun beroep uit als een kunst. Ze verzorgen het haar van talloze modellen op modeshows en shoots. Hier krijg je eerlijk advies en word je mooi gemaakt zonder dat je je eigenheid verliest.

Extra: De locatie is top! Gelegen in een van de hipste buurten van Brussel, gemakkelijk bereikbaar en je kan je kappersafspraak gemakkelijk combineren met een shoppingnamiddag of een avondje uit met vrienden.

Locatie: Antoine Dansaertstraat 52, 1000 Brussel