AGENDA: Kerstpop-up Bacardi Rum Room in Antwerpen

Gepubliceerd op 6 december 2019 door Maxine Detaellenaere
AGENDA: Kerstpop-up Bacardi Rum Room in Antwerpen

Nog op zoek naar een feestelijk kerstcadeautje of wil je de koude en kerstambiance even ontvluchten? Ga dan zeker eens langs bij de Bacardi Rum Room.

Wie levensgenieters onder haar vrienden en familie telt en nog op zoek is naar een goed geschenk, kan deze maand terecht bij de Bacari Rum Room in Antwerpen. Je kan in deze pop-up niet alleen zeer smakelijke cadeautjes kopen maar ook ter plaatse de rums degusteren. Kwestie van je heel even in tropische sferen te wanen tijdens deze gure Belgische winter. In het aanbod zitten dit jaar ook alle premium donkere rums van het Cubaanse merk. Zowel de Añejo Cuatro, de Reserva Ocho en de gloednieuwe Gran Reserva Diez zijn er te koop.

Bovendien maakte Axel Daeseleire speciaal voor de gelegenheid drie kunstwerken die de kratten waarin de rums worden verkocht sieren. Daeseleire liet zich hiervoor inspireren door Antwerpen, Venetië en Tokyo. Op zaterdag 21 december kan je tussen 14u en 18u je kunstige krat met rum door the man himself laten signeren. Iedereen die een gift box koopt, krijgt ook een cadeaubon om in een van de drie partnerende cocktailbars in Antwerpen een cocktail kan gaan drinken. #cheers!

pop-up, kerst, rum, cocktail, geschenk
De kratten werden voor de gelegenheid voorzien van een kunstwerk van Axel Daeseleire

Waar?
Korte Gasthuisstraat 4-6, 2000 Antwerpen

Wanneer?
Alle dagen open op 5 t.e.m. 31 december (met uitzondering van 25 december),
van 10 tot 18u.

Meer info? bacardi.be