Deze gloednieuwe serie is de Parijse versie van Sex & the City

Gepubliceerd op 26 november 2019 door Maxine Detaellenaere
Deze gloednieuwe serie is de Parijse versie van Sex & the City

Is Sex & the City stiekem nog altijd een van je favoriete series? Dan is Emily in Paris op jouw lijf geschreven.

Emily in Paris vertelt het verhaal van de Amerikaanse Emily die een droomjob krijgt aangeboden bij een chic Parijs PR-bedrijf. Ze verhuist dan ook met veel plezier van het koude en grijze Chicago naar de poëtische stad der liefde. Maar eenmaal goed en wel aangekomen in Parijs loopt haar werk en leven niet echt zoals verwacht. Emily's Amerikaanse attitude botst namelijk behoorlijk met de Franse bedrijfscultuur en bovendien moet ze zich zien aan te passen aan een nieuw land, nieuwe vriendschappen proberen te smeden en ook haar liefdesleven loopt allesbehalve van een leien dakje.

Carrie à la française

Model en actrice Lily Collins - je kent haar vast wel van haar rol als Sneeuwwitje in de film Mirror Mirror - speelt het hoofdpersonage Emily, die zich zo goed en zo kwaad als het kan in haar nieuwe thuisland probeert te redden. De serie werd gecreëerd door Darren Star, de bedenker van fashionable hitseries zoals Younger en  Sex & the City.  En ook de kledij zal very Carrie & co zijn, want niemand minder dan SATC-stylist Patricia Fields is verantwoordelijk voor de vestimentaire keuzes van Emily in Paris. We kunnen dan ook niet wachten om de flamboyante stijl van Carrie à la française op het kleine scherm te zien!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emily In Paris (@emilyinparis) op

Een precieze releasedatum is nog niet bekend, maar Emily in Paris zou volgend jaar in première gaan. Dat geeft ons net genoeg tijd om alle Sex & The City-seizoenen nog eens uitgebreid te bingewatchen met vriendinnen en  - uiteraard - met een cosmopolitan in de hand.