Shopping: de beste looks uit het gloednieuwe Emily in Paris

Geüpdatet op 7 oktober 2020 door ELLE België
Shopping: de beste looks uit het gloednieuwe Emily in ParisInstagram: @emilyinparis

Zijn Sex & the City en Gossip Girl stiekem nog altijd je favoriete shows? Dan is de nieuwe serie Emily in Paris, die je sinds 2 oktober op Netflix kan bekijken, op jouw lijf geschreven.

Emily in Paris vertelt het verhaal van de Amerikaanse Emily die een droomjob krijgt aangeboden bij een chic Parijs PR-bedrijf. Ze verhuist dan ook met veel plezier van het koude en grijze Chicago naar de poëtische stad der liefde. Maar eenmaal goed en wel aangekomen in Parijs loopt haar werk en leven niet echt zoals verwacht. Emily's Amerikaanse attitude botst namelijk behoorlijk met de Franse bedrijfscultuur en bovendien moet ze zich zien aan te passen aan een nieuw land, nieuwe vriendschappen proberen te smeden en ook haar liefdesleven loopt allesbehalve van een leien dakje

Carrie à la française

Model en actrice Lily Collins - je kent haar vast wel van haar rol als Sneeuwwitje in de film Mirror Mirror - speelt het hoofdpersonage Emily, die zich zo goed en zo kwaad als het kan in haar nieuwe thuisland probeert te redden. Gelukkig is er de Franse Camille, gespeeld door Camille Razat, die haar wegwijs maakt in de stad van croissants, kaas en wijn. De nonchalante elegantie, die we zo gewend zijn van Parisiennes, had niet beter vertolkt kunnen worden dan door Razat. De serie werd gecreëerd door Darren Star, de bedenker van fashionable hitseries zoals Younger en  Sex & the City.  En ook de kledij zal very Carrie & co zijn, want niemand minder dan SATC-stylist Patricia Fields is verantwoordelijk voor de vestimentaire keuzes van Emily in Paris - met veel flamboyante looks à la Carrie als resultaat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emily In Paris (@emilyinparis) op

Wij konden ons geen beter moment voorstellen voor de release van deze nieuwe serie, nu de dagen steeds grauwer worden. Opgelet: je zal je moeten inhouden om deze serie te bingen - we hebben je gewaarschuwd.

Krijg je geen genoeg van Emily in Paris? Dit zijn enkele van haar meest iconische looks uit de serie, met stuks van onder andere Chanel, Y/Project en Essentiel Antwerp.

 

 

Lees ook:
Deze 5 realityseries op Netflix zijn jouw schermtijd waard