Hallo sagittarius season… Wat gebeurt er met jouw sterrenbeeld?

Geüpdatet op 6 februari 2020 door Lore Ginneberge
Hallo sagittarius season… Wat gebeurt er met jouw sterrenbeeld?

Maak je klaar voor een spetterend seizoen: Mercurius is eindelijk uit z'n retrograde en Boogschutter geeft ons levenslust voor drie! Geen idee waarover we het hebben?

Er is geen ontkomen aan: astrologie is hip. Of we hebben nu pas met z'n allen door hoe ontzettend invloedrijk de zon, de maan en de sterren zijn, of we zijn massaal goedgelovig geworden en houden ons vast aan spirituele nonsens. Hoe het ook zij, we delen je graag mee dat er een nieuw seizoen van start is gegaan: het is Boogschutter-tijd! De zon staat nog de hele maand in dit sterrenteken, en dat zal je geweten hebben... Wat betekent dit nu voor de Boogschutters onder ons? En wat met de andere sterrenbeelden?

Na regen komt zonneschijn

Eerst en vooral willen we je onze opluchting meedelen: na de intense maand onder schorpioen én na Mercurius in retrograde zijn we met z'n allen klaar voor een vrolijk seizoen. Terwijl november grotendeels in het teken stond van de maan, met alle gevolgen van dien, baadt december volledig in het zonlicht. Verwacht je dus aan een *feestelijke* periode vol verrassingen.

boogschutter seizoen horoscoop sterrenbeeld

Leek het de voorbije weken alsof je innerlijke batterij langzaam leegliep? Dat is niet zo gek, want onder het juk van de intense Schorpioen ging alle energie op aan die rollercoaster van emoties. Die tijden zijn gelukkig compleet voorbij, want het seizoen van Boogschutter laat de dingen weer in z'n juiste perspectief zien. Dat akkefietje op het werk lijkt plots onbenullig, net als de jaloezie tegenover je partner of beste vriendin.

Positieve attitude

Boogschutter is een vuurteken, en staat daarom haaks op het voorbije seizoen van waterteken schorpioen. De andere vuurtekens Leeuw en Ram profiteren automatisch mee van deze verschuiving en voelen zich gegarandeerd in hun element. Voor deze groep luidt de boodschap: laat je gaan! Profiteer van het werk dat je de voorbije maanden hebt verzet, en maak tijd voor plezier. Het leven is kort (de winterse dagen helaas ook), dus pak wat je pakken kan. Maak die exotische reis, draag die extravagante outfit en vooral: verspreid je positieve mindset.

sagittarius season boogschutter seizoen horoscoop

En...Actie!

Boogschutter staat onder Jupiter, een planeet gekenmerkt door groei en uitdaging. Nu is het moment om beslissingen te nemen, om die grote sprong  - eindelijk - te wagen en om nieuwe dingen te ontdekken. Tekens die hier hun voordeel uit halen zijn Kreeft, Waterman en Vissen. Vooral op professioneel vlak gaat het hen voor de wind, mede dankzij de sociale fijngevoeligheid die Sagittarius Season hen biedt. Daar valt ook de immer sociale Weegschaal onder, die dit seizoen tijd heeft om te mingelen met iedereen die op zijn/haar pad komt.

boogschutter sterrenbeeld

Voor sommige tekens komt er een tijd van zelfreflectie aan. Niet op een duistere Schorpioen-achtige manier, maar met de bedoeling om jezelf op een positieve manier te herontdekken. Boogschutter is namelijk een ontzettend leergierig karakter, en daar plukken vooral Steenbok, Schorpioen en Stier de vruchten van. Daarnaast hangt er liefde in de ijskoude lucht, want Maagd en Tweeling nemen het zogenaamde cuffing season ontzettend ernstig en storten zich helemaal op hun partner.

Tenslotte geldt voor alle tekens: gebruik de energieboost op een wijze manier. Investeer tijd in jezelf en in het bouwen aan een mooie toekomst. Boogschutter kan soms impulsief overkomen, maar met de langetermijnvisie die het naderende nieuwe jaar met zich meebrengt, kan je dit seizoen fantastische dingen bereiken.