Op liefde staat geen leeftijd: bekende koppels met grote leeftijdsverschillen

Geüpdatet op 16 januari 2017 door ELLE België
Op liefde staat geen leeftijd: bekende koppels met grote leeftijdsverschillen

colll

Dat op liefde geen leeftijd staat, bewijzen deze bekende tortelduifjes.

1/
Olivia Wilde x Jason Sudeikis / 9 jaar

The 86th Annual Academy Awards - Part 2

Olivia Wilde en Jason Sudeikis laten het leeftijdsverschil niet aan hun hart komen: het aantrekkelijke duo is al een poosje verloofd en Olivia kan elk moment bevallen van haar eerste kindje! Op Twitter onthulde de actrice dat de hilarische Jason "the love of my life" is. Oooh!

2/
Blake Lively x Ryan Reynolds / 11 jaar

The Sound of Change Live

Blake heeft het voor oudere mannen zou je zo gaan denken. Of was je haar korte flirt met de 13 jaar oudere Leonardo DiCaprio al vergeten? Ryan heeft dan weer erg goede smaak! Zijn huwelijk met Blake is namelijk niet zijn eerste: daarvoor was hij gehuwd met de vamp Scarlett Johansson. Deze match lijkt made in heaven! Al dat knap DNA... benieuwd hoe hun kleintjes eruit zullen zien!

3/
Jay-Z x Beyoncé Knowles / 12 jaar

Beyonce - Mrs. Carter World Tour 2014 - London

Misschien wel het hipste en strafste koppel van het universum. Ooit. Jay-Z had het duidelijk bij het rechte eind toen hij samen met Beyoncé "history in the making" zong in 'Crazy in Love', intussen alweer meer dan tien jaar geleden. Hij leerde Beyoncé in de studio kennen als frisse twintiger. In 2008 stapten ze eindelijk in het huwelijksbootje en hun eerste kindje, dochtertje Blue Ivy Carter, kwam ter wereld vier jaar later.

4/
Brad Pitt x Angelina Jolie / 12 jaar

86th Annual Academy Awards - Arrivals

'Brangelina' zag het levenslicht in 2005. Het koppel leerde elkaar kennen op de set van 'Mr. and Mrs. Smith' toen Brad nog samen was met Jennifer Aniston. De acteur kon zijn gevoelens voor Angelina helaas niet onder stoelen of banken steken en de driehoeksverhouding werd een van de meest besproken relaties uit celebgeschiedenis. Herinner je je de 'Team Angelina' en 'Team Jennifer' T-shirts nog? Negen jaar later zijn de twee nog steeds dolverliefd, gaan ze binnenkort trouwen en voeden ze samen zes kinderen op.

5/
Megan Fox x Brian Austin Green / 13 jaar

Golden Globes

Brian Austin Green had duidelijk nog niets van zijn 'Beverly Hills 90210' charmes verloren toen hij Megan Fox ontmoette: de actrice was meteen verkocht! Het koppel trouwde in 2010 en heeft twee prachtige zoontjes, Noah en Bodhi. Brian heeft ook nog een zoon uit een vorige relatie.

6/
Charlize Theron x Sean Penn / 15 jaar

EXC - SEAN PENN & CHARLIZE THERON TAKE JACKSON TO LUNCH AT MALIBU SEAFOOD

Het nieuwste koppel in Tinseltown! Charlize (38) en Sean Penn (53) daten nu al enkele maanden en Sean lijkt zich al helemaal te ontfermen over Jackson, het adoptiezoontje van Charlize.

7/
Ashton Kutcher x Demi Moore / 15 jaar

from PPE

Demi Moore werd prompt 'Koningin der Cougars' gedoopt toen ze in 2003 haar relatie Ashton Kutcher onthulde. Ashton bleek meer dan enkel een toyboy te zijn, want de twee trouwden en hun relatie hield jaren stand, tot de slippertjes van Ashton aan het licht kwamen in 2011 en Demi de scheiding aanvroeg.

8/
Tom Cruise x Katie Holmes / 16 jaar

Vanity Fair Oscar Party 2012 - Red Carpet

Het leek wel een publiciteitsstunt toen Katie Holmes en Tom Cruise hun verloving én zwangerschap in 2005 aankondigden, amper zes maanden nadat ze begonnen te daten. Grappig weetje: Katie onthulde ooit in een interview als jong meisje een gigantische crush te hebben op de acteur en zo werden haar dromen werkelijkheid. Haar sprookje bleek echter te mooi om waar te zijn en de twee scheidden in 2012.

9/
Olivier Sarkozy x Mary-Kate Olsen / 17 jaar

1354208210_mary-kate-olsen-olivier-sarkozy-467

Kindsterretje Mary-Kate Olsen verloofde zich onlangs Olivier Sarkozy, haar vriend sinds 2012 én tevens de halfbroer van voormalig Frans president Nicolas Sarkozy.

10/
Bradley Cooper x Suki Waterhouse / 17 jaar

Obama Welcomes Hollande for a state visit to the US

De 39-jarige acteur Bradley Cooper veroverde ruim een jaar geleden het hart van Suki Waterhouse, een 22-jarig Brits model en BFF van Cara Delevingne. Bradley dacht 'de ware' gevonden te hebben en keer ernaar uit om te gaan trouwen. Suki wilde haar dan weer meer focussen om haar bloeiende carrière. De druk om te settelen werd haar teveel en de twee zetten vorige maand een punt achter hun relatie.

11/
Harrison Ford x Calista Flockhart / 22 jaar

86th Academy Awards - Oscars Arrivals CA

De vonk sloeg meteen over tussen Indiana Jones en Ally McBeal toen ze elkaar ontmoetten op de Golden Globes in 2002. 12 jaar later is het acteurskoppel nog steeds gelukkig samen!

12/
Sam Taylor-Wood x Aaron Johnson / 23 jaar

Sam Taylor Johnson, Aaron Taylor Johnson

Als Demi Moore koningin is van Cougarland, dan is Sam Taylor keizerin van Toyboyrijk. Ze veroverde de 23 jaar jongere Aaron Johnson op set van 'Nowhere Boy' in 2009, een film die zij regisseerde. Anno 2014 zijn ze al twee jaar getrouwd en hebben ze ook twee kids, Wylda Rae (4) en Romy Hero (2).

13/
Catherine Zeta-Jones x Michael Douglas / 25 jaar

'Side Effects' New York Premiere

Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas schelen exact 25 jaar! Ze delen dus niet enkel hun twee kinderen, Dylan en Carys, maar ook hun verjaardag. Het koppel is al 14 jaar samen, al was het niet allemaal rozengeur en maneschijn: vorig jaar nog hebben ze een tijdje gescheiden gewoond om hun relatie te evalueren en aan hun huwelijk te werken. Ondertussen hebben ze de draad terug opgepikt en leven ze opnieuw gelukkig samen.

14/
Hugh Hefner x Crystal Harris / 60 jaar

55th Annual Thalians Gala Honoring Hugh Hefner

Hugh Hefner... een échte, welja, playboy. In 2012 trouwde hij voor de derde keer, deze keer met de 27-jarige bunny Crystal Harris. Hugh zou wel haar grootvader kunnen zijn!

(Stagiaire: Natalia Tjurina)