Hoe vind je de shampoo die het beste bij je past?

Geüpdatet op 14 oktober 2019 door ELLE Partner
Hoe vind je de shampoo die het beste bij je past?

Er bestaat een shampoo die je haar goed voedt, die je schoonheid langdurig naar buiten brengt en die je persoonlijkheid versterkt!

Te weelderig, te vettig, te stinkend, te irritant of te plakkerig... Omdat ons haar net als wij uniek is, kan het vinden van de juiste haarverzorging net zo moeilijk kan zijn als het vinden van de ware. Daarom bieden wij je deze Speed Dating Beauty aan die je zal helpen om de verzorgings- en stylingroutine te vinden die het beste bij je past en die je verdient!

Professionals om ons te begeleiden

Om ons te helpen deze keuze te maken en om de kwaliteit en de natuurlijke schoonheid van ons haar te benadrukken, kunnen we rekenen op onze experten in haarverzorging: Schwarzkopf Professional. In het MAD ABOUT assortiment heeft Schwarzkopf een reeks op maat gemaakte behandelingen en stylingproducten ontwikkeld, specifiek voor elk haartype. Sinds september zijn er zelfs twee nieuwe kinderen bijgekomen.

1/

Gek op krullen en golven: voor degenen die al genoeg hebben moeten verdragen.

Golvend, krullend, licht gegolfd.... Iedereen die het heeft zal je vertellen: de relatie tussen krullend haar en styling is zoals de status "it's complicated". Inderdaad, onder hun robuuste en licht droge schild is krullend haar vaak kwetsbaarder dan je zou vermoeden, dus vereist het speciale aandacht. Waar andere shampoos niet in staat zijn om hun beloftes na te komen, garanderen Mad About Curls en Mad About Waves zachtheid, hydratatie, ontspanning en glans bij elke afspraak die je hebt, romantisch of niet. Ook het Mad About Curls Superfood Masker voedt je krullen royaal; ze worden aangevuld, diep gevoed en voelen daardoor soepeler. Hierdoor kunnen ze zich eindelijk vrij, natuurlijk en spontaan aan de wereld laten zien! Een goed begin van een verhaal dat zich vaker zal afspelen.

2/

Mad About Lengths: voor lengte, zonder breuk.

Vaak hebben de liefhebbers van lang lang lang haar de banden met hun kapper doorgeknipt. Het is echter aan te raden om toch af en toe langs een kapsalon te gaan om haarbreuken te voorkomen! Lang haar heeft in feite een regelmatige kleine knipbeurt nodig om wat kracht te herwinnen en een verzorging te krijgen die beschermt van de wortel tot de punt. De nieuwe formules van de vier Mad About Lengths behandelingen bestaan uit het Aquarine- en Biotinecomplex, dat luie haarzakjes wakker maakt, en de ‘Length Maximising’-technologie, die gespleten haarpunten afsluit en breuken vermindert. Mad About Lengths belooft ons mooi, gezond en glanzend haar. Kortom, een leven zonder zorgen en een regelmatig bezoek aan de kapper zonder paniek.

Vind hier een salon waar Schwarzkopf Professional-producten worden verkocht

Meer informatie op de website www.schwarzkopf-professional.be
En op Instagram @schwarzkopfpro.belgium met hashtags #MadAbout / #MadAboutLengths

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Schwarzkopf Professional.
www.schwarzkopf-professional.be