Cosmeceutica: alles wat je moet weten over deze anti-aging producten

Gepubliceerd op 30 september 2019 door ELLE Partner
Cosmeceutica: alles wat je moet weten over deze anti-aging producten

Weg met het mes, lifting is hét toverwoord in beautyland. Het niet-invasieve alternatief om tekenen van huidveroudering, een doffe huid of wallen onder de ogen te lijf te gaan, is minder ingrijpend dan een chirurgische ingreep en combineert het beste van twee werelden. Kom op met de cosmeceutica!

Cosmeceutica, what’s in a name

Cosmeceutica, de samentrekking van cosmetica en farmaceutica, is het allernieuwste schoonheidsconcept dat komt overgewaaid uit de Verenigde Staten. Het wetenschappelijke wondermiddel veroorzaakt een revolutie in de wereld van de huidverzorging. De lichaams- en gezichtsproducten op basis van super krachtige actieve bestanddelen zijn in staat om huidschade als gevolg van ouderdom, vermoeidheid of stress te behandelen zonder te snijden.
Hoezo? Cosmeceuticals werken in op de biologische mechanismen die van nature in het lichaam aanwezig zijn en die de opperhuid op natuurlijke wijze beschermen. Na verloop van tijd worden deze minder actief en hebben ze genoeg aan een kleine boost om de doeltreffendheid te verhogen, dat is precies wat cosmeceuticals doen.

Profiteer van 15% korting met de code ELLEMAG

1/

1/ GEZICHTSVERZORGING

Hydratatie, microneedling, celvernieuwing … Dit complete gamma van verzorgingsproducten voor het gezicht bezorgt je een dagelijkse schoonheidsroutine voor een zuivere huid met het beste anti-agingresultaat dat de hedendaagse wetenschap op dit moment te bieden heeft.

  •  Nachtcrème: ActiveRepair

Een regeneratieve nachtcrème die de celvernieuwing en -herstel stimuleert om de natuurlijke productie van collageen aanzienlijk te verhogen. De actieve ingrediënten werken bovendien ook tegen imperfecties en pigmentvlekken en verbeteren de elasticiteit en de stevigheid van de huid. Resultaat: de huid wordt dag na dag mooier en soepeler.

Ontdek de exclusieve ELLE korting

  • Serum voor de oogcontouren: Eyecare

Een globaal serum voor de oogcontouren. Het super geconcentreerde actieve complex vermindert donkere kringen, camoufleert de wallen en vermindert rimpels.

Ontdek de exclusieve ELLE korting

• Serum tegen ouderdomsvlekjes: WhiteningPerfect & SensitivePerfect

De actieve bestanddelen in WhiteningPerfect serum verminderen ouderdomsvlekken, zonnevlekken of zwangerschapsgerelateerde vlekken door de celvernieuwing te versnellen om melanine-afzettingen die pigmentvlekken veroorzaken te verlichten. Het ultra geconcentreerde serum is rijk aan actieve ingrediënten om alle soorten vlekken te verminderen en ook de teint te egaliseren.

Het SensitivePerfect-serum op zijn beurt bevat dezelfde hoge concentratie aan actieve bestanddelen, maar is specifiek bedoeld om alle soorten roodheid en irritatie te verminderen.

Ontdek de exclusieve ELLE korting

  • Serum anti-age: GlobalPerfect+ : ultra hydraterend anti-aging serum

Het anti-aging serum op basis van ultra hydraterende en geconcentreerde actieve bestanddelen helpt de hydratatie van de huid te herstellen. De actieve ingrediënten verminderen zichtbaar rimpels en imperfecties en versterken de natuurlijek huidbarrière, wat het vermogen van de huid om vocht vast te houden aanzienlijk verbetert.

Ontdek de exclusieve ELLE korting

  • Serum anti-imperfecties: AcnePerfect, EgfPerfect & GlobalPerfect

Het serum AcnePerfect vermindert acné en helpt tegen zwarte puntjes en een vette huid. Het vermindert onvolkomenheden als gevolg van acné en matteert de vette huid.

Het serum EgfPerfect op basis van hyaluronzuur dringt snel door tot in de onderste huidlagen om de productie van collageen te stimuleren en de cellen te herstellen. Na zes weken is de huid verstevigd en zijn de imperfecties verminderd.

GlobalPerfect serum helpt de tekenen van huidveroudering te verminderen. Het reduceert rimpels, doet bruine vlekken vervagen en verbetert huidonvolkomenheden.

Ontdek de exclusieve ELLE korting

  • De Microneedler: het accessoire dat de opname van actieve bestanddelen boost

Een roller uitgerust met maar liefst 540 micronaalden die tijdens hun passage micro-kanaaltjes in de huid vormen om het herstelvermogen van de huid te activeren en de natuurlijke productie van collageen en elastine te verhogen. Een weldadig verzorgingsritueel dat niet alleen de opname van de actieve bestanddelen verbetert maar ook de huid zichtbaar verjongt. Daarnaast is de roller met micronaalden ook geschikt om huidproblemen als verstrakte poriën, littekens, spataders en verzwakte bloedvaten aan te pakken en biedt hij een oplossing tegen striemen.

ellecelestetic

Ontdek de exclusieve ELLE korting

2/

2/ REINIGERS

Kalmerende, micellaire, ontschminkende of hydraterende reinigers? Welk schoonmaaktype je ook bent, deze reinigende cosmeceuticals bezorgen je een fris, weldadig en comfortabel gevoel.

  •  Micellair water: Micellarclean

Micellair water elimineert in alle zachtheid de dode huidcellen dankzij de actieve werkstoffen en verwijdert alle onzuiverheden die zich gedurdende de dag hebben opgestapeld. Voor een zacht en comfortabel gevoel.

Ontdek de exclusieve ELLE korting

  • Ontschminker: Softclean

Dankzij de actieve bestanddelen en de superzachte textuur verwijdert deze reinigingsmelk de dode huidcellen voor een perfect gereinigde huid die comfortabel aanvoelt.

ellecelestetic
Ontdek de exclusieve ELLE korting

3/ LICHAAMSVERZORGING

Verstevigen, afslanken en stimuleren, ofwel de drie belangrijkste functies van de hoogwaardige producten in het segment van de lichaamsverzorging.

  • Afslankende crème: Ultraslim

Een krachtige anti-cellulitis creme die de vetcellen afbreekt in de diepte, de lymfedrainage stimuleert om de natuurlijke afvoer van triglyceriden te verbeteren en de aanmaak van collageen bevordert om de huid te verstevigen.

Ontdek de exclusieve ELLE korting

  • Verstevigende crème: Ultrafirm

Een verstevigende creme die de vetcellen in de diepte de vetcellen (lipolyse) en zichtbaar bijdraagt aan de versteviging van de huid.

Ontdek de exclusieve ELLE korting

Cosmeceutica versus cosmetica, wat is het verschil ?

Cosmetica en cosmeceutica zijn geen tegengestelde termen. Ze werken in harmonie met elkaar, maar op verschillende niveaus van prestatie. Daar waar de cosmetische producten eerder aan de oppervlakte exfoliëren, reinigen, hydrateren en ontschminken, pakken de cosmeceutica huidproblemen meer in de diepte aan dankzij de actieve bestanddelen die veel sneller en efficiënter opgenomen worden.
Het beschermt de huid tegen de tekenen van ouderdom. En omdat ze zijn ontwikkeld op basis van observaties en met kennis van de biologische mechanismen van de organen, zijn cosmeceuticals in staat om de huid terug te geven wat het niet langer zelf kan creëren. Een zachter en natuurlijker alternatief dat cosmetische chirurgie voorgoed – of toch voor lange tijd – doet vergeten.

Celestetic, Belgische beautypionier

Het Belgische merk Celestetic, dat al bekend was bij professionals en een pionier is in z'n vakgebied, biedt een breed assortiment aan gezichts- en anti-agingproducten die de huid een extra dosis essentiële ingrediënten bezorgt om haar jeugdige schoonheid te behouden. Met kwaliteit en efficiëntie als belangrijkste aandachtspunten, heeft Celestetic een reeks hoogwaardige producten ontwikkeld die zich onderscheiden door de hoge concentratie van actieve ingrediënten (tot 25% tegen 0,5% in traditionele cosmetica) en de hightech formules die zowel erkend zijn in de dermatologie als in de esthetische geneeskunde. Reinigingsmiddelen, ontschminkers, serums, hydraterende crèmes, een assortiment voor het lichaam ... allemaal bieden ze een oplossing op maat, aangepast aan de problemen van elk huidtype. Dit zonder loze beloftes of valse verzinsels maar met transparantie, eerlijkheid en tegen betaalbare prijzen.

Celestetic is dus het eerste Belgische cosmeceuticamerk dat werkt met zulke hoge concentraties aan actieve bestanddelen. Hun knowhow zit hem in de combinatie van verschillende geavanceerde actieve bestanddelen die elkaar versterken voor een maximale efficiëntie.

Exclusieve aanbieding

Profiteer van 15% korting in de e-shop van Celestetic met de code ELLEMAG.
Profiteer van 15% korting met de code ELLEMAG

Ontdek hieronder de andere producten van Celestetic :

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met Celestetic.
www.celestetic.be