5 redenen om voor een SUV te kiezen

Gepubliceerd op 5 augustus 2019 door ELLE Partner
5 redenen om voor een SUV te kiezen

Kan je je echt niet verplaatsen zonder auto, kies dan bewust en ga voor een revolutionair, innovatief en stijlvol exemplaar. Hou je ervan om de stad te ontvluchten en kilometers te rijden doorheen de natuur? Of ben je gewoon graag origineel? Wij geven je 5 redenen om voor je volgende wagen te kiezen voor een SUV, zoals de DS 3 CROSSBACK!

1. Om je te onderscheiden

Terwijl je vriendinnen zweren bij de traditionele Duitse stadsmodellen, laat jij je verleiden door de vernieuwende SUV DS 3 CROSSBACK. Zijn perfecte afmetingen en dynamische urban look, zijn indrukwekkende carrosserie die een en al veiligheid uitstraalt, zijn onweersteenbare en geniale lijnen... Deze stijlvolle wagen, die je volledig naar je hand kan zetten, breekt met alle regels en geeft de klassiekers lik op stuk.

1/

2. Voor zijn verfijnde afwerking

De ingenieurs en ontwerpers van de DS 3 CROSSBACK slaagden erin om “avant-garde” te verzoenen met “elegantie” en “finesse”, met oog voor detail en de nieuwste technologieën. Zo gaan de deurgrepen op in de carrosserie wanneer je van de wagen weggaat en komen ze opnieuw tevoorschijn van zodra je dichterbij komt. Om nog maar te zwijgen van de hoog kwalitatieve schermen, de lederen zetels met parelstikking of het DS logo dat discreet terugkomt in het interieur voor meer eenheid in het design.

2/

3. Voor zijn ongekend comfort

Wanneer je je neervlijt in een van de zetels, als bestuurder of passagier, overvalt je een gevoel van absoluut comfort. Ook de ongelooflijke stilte tijdens het rijden verrast je meteen. Daarbovenop komt een tot in de puntjes afgewerkt dashboard met tal van opbergmogelijkheden, o.a. om je smartphone op te laden, centrale en zijdelingse verluchtingsroosters ingewerkt in de deuren en een aangenaam hoog zicht voor een optimale zichtbaarheid.

3/

4. Voor zijn technologie aan boord

Op het vlak van technische snufjes en veiligheid moet de DS 3 CROSSBACK niet onderdoen voor de andere SUV’s: DS MATRIX LED VISION koplichten die volle kracht licht geven zonder de andere bestuurders te verblinden, een 180°C achteruitrijcamera, handenvrij openen en starten, een noodstopsysteem, actieve waarschuwing wanneer je onbedoeld over een witte lijn rijdt en verkeersbordherkenning. Het is slechts een greep uit de lange lijst met features.

4/

5. Voor zijn 100% elektrische uitvoering

Geen compromissen tussen stijl, comfort en ecologie. De DS 3 CROSSBACK schrijft zijn eigen verhaal met een volledig elektrische uitvoering eind 2019. Je kan het model nu al configureren op de DS website en bestellen in de DS Stores.

elleds

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met DS
www.dsautomobiles.be/nl