Horoscoop: dit staat je te wachten in oktober

Geüpdatet op 30 september 2019 door ELLE België
Horoscoop: dit staat je te wachten in oktober

Terwijl sommige tekens deze maand profiteren van een vurige Mars, gaan andere sterrenbeelden een verwarrende tijd tegemoet. Welk teken is klaar voor nieuwe liefde? En bij wie verloopt oktober iets minder rooskleurig? Dit staat deze maand voor jou in de sterren geschreven:

Weegschaal

weegschaal

 

 

Hoofd: Mars, de energie, is er. Er staat je een periode van herstel te wachten, er zijn mogelijkheden tot actie of er moet een uitdaging worden aangegaan. Kijk niet achterom, want de kansen staan voor je neus!

Hart: Venus staat voor je klaar. Ze biedt haar empathie en haar medeleven. Geboren rond 13 oktober? Overdrijf niet en laat de natuur z'n gang gaan.

Schorpioen

schorpioen

 

 

Hoofd: Mercurius maakt je spraakzaam, geeft je lef en redt je uit moeilijke situaties. Geboren rond 28 oktober? Laat je niet opjagen!

Hart: Laat de liefde niet uit elkaar spatten. Maak komaf met diegenen die je alleen maar leed bezorgen en stop al je energie in positieve relaties.

Boogschutter

boogschutter astrologie

 

 

Hoofd: Duw jezelf in een stroomversnelling, ga vooruit! Vanaf nu zal Jupiter je weer op de been brengen en je kansen vergroten!

Hart: Als je in je hoekje blijft wachten op iets of iemand, dan ben je op het verkeerde spoor. Stap uit je comfortzone. Neem initiatief, durf jezelf bloot te geven.

Steenbok

steenbok

 

 

Hoofd: Je hebt Mars tegen, maar Mercurius voor. Dat betekent dat reflectie en begrip van situaties beter is dan overhaaste actie. Start met het ontwikkelen van een strategie.

Hart: Het hart van Saturnus brengt emotionele of familiale verantwoordelijkheden met zich mee. Volg dit pad, maar handel volgens je innerlijke zelf. Vertrouw op je intuïtie, want die is je beste gids.

Waterman

waterman

Hoofd: Mars geeft je zijn vuurkracht, fysieke mogelijkheden, de noodzaak om te verslaan of te vechten. Wees standvastig. Geboren rond 25 januari? Probeer niet koppig te zijn, maar laat los.

Hart: Verlies de interesse in de situatie niet. Je hebt genoeg dingen te zeggen, te doen en te laten zien. Iemand wacht op een positief antwoord van jou.

Vissen

vissen zodiac sign

 

 

Hoofd: Kom op! Schiet wakker, ga vooruit! Stap af op anderen! De planeten dwingen je om meer te ondernemen en als je ze volgt, zullen ze je belonen.

Hart: De alliantie van Venus en Neptunus, de liefde en dromen, herstelt het hart en doet je weer geloven. Maar niet alleen dat. Een bijzondere ontmoeting wacht op jou, en kan elke dag (of nacht) plaatsvinden.

Ram

ram

 

 

 

Hoofd: Je wordt tegelijk aangedreven door Jupiter en tegengehouden door Mars, dus vertrouw niet alleen op jezelf om je zaakjes te runnen. Je hebt genoeg bondgenoten! Geboren rond 4 april? Wacht een tijdje vooraleer te handelen.

Hart: Als je vertrouwen hebt in jezelf, in je vermogen om lief te hebben, zal de mist snel verdwijnen en de zon opnieuw opkomen. Geboren rond 10 april en in een relatie? Stel bepaalde aspecten van die relatie in vraag.

Stier

stier

 

 

Hoofd: Laat niemand anders je agenda bepalen. Jij hebt de controle over je leven, dus blijf vol vertrouwen aan het roer. Geboren rond 5 mei? Stabilisatie is jouw codewoord.

Hart: Iemand willen liefhebben is niet de oplossing momenteel. Laat de dingen op hun eigen tempo gebeuren en blijf openstaan voor het nieuwe. Blijf beschikbaar voor de ander en alles komt goed!

Tweeling

tweeling astrologie

 

 

Hoofd: Je hebt de steun van Mars, wat je de kans geeft om effectief te handelen, om een doorbraak te maken. Misschien een sociale doorbraak? Geboren rond 7 juni? Maak komaf met bepaalde dingen. En personen.

Hart: Probeer objectief, duidelijk en bewust naar de dingen te kijken en werk elke dag aan het verbeteren van je relaties. De details zijn belangrijker dan je denkt.

Kreeft

kreeft astrologie horoscoop

 

 

Hoofd: Mercurius geeft je een bepaalde vibe, je voelt duidelijk dat er allerlei signalen op je af komen. Zoek uit wat ze betekenen. Geboren rond 12 juli? Een innerlijke transformatie is noodzakelijk.

Hart: De aanwezigheid van Venus verzacht de spanningen, zowel extern als intern, die je momenteel ondervindt. Venus geeft advies, harmoniseert je relaties en zet alles in beweging.

Leeuw

astrologie horoscoop

 

 

Hoofd: De voortgang van Jupiter -  teken van vuur - brengt je niets dan voorspoed! Kijk met vertrouwen naar de toekomst.

Hart: Er zijn geen conflicten in jouw teken. De planeten draaien in de goede richting, er worden ontmoetingen gecreëerd en banden gesmeed. Bewijs de mensen om je heen dat je genereus bent.

Maagd

maagd horoscoop

 

 

Hoofd: Het gaat helemaal niet slecht, zolang je maar aan alledaagse dingen weet te ontsnappen. Geboren rond 8 september?Voel je aarzelingen of besluiteloosheid? Laat wat tijd verstrijken.

Hart: Venus laat een signaal achter dat je van streek maakt. Nu moet je laten zien hoe je je voelt, zonder angst om verkeerd geïnterpreteerd te worden. Verbied jezelf niets.