Drankjes zonder toegevoegde suikers voor deze zomer

Gepubliceerd op 14 augustus 2019 door ELLE Partner
Drankjes zonder toegevoegde suikers voor deze zomer

Vakantie, zomertijd, zon, zee of wat dan ook, voor sommigen gaat het om nieuwe horizonten opzoeken, voor andere om het plezier van samen met vrienden te zijn. Het is de ‘dorst’ naar avontuur of genot, naar rust of pret die de vakantie kleur en pit geeft. Maar ook al is het leven in de zomer een feest - waar je ook bent - het lichaam wil ook wel wat rust en gezonds. En misschien vooral ook eens wat anders!

Genoeg van alcohol en suiker

De verleiding is groot en warm, warmer, warmst om eens uit de bol te gaan en je te laten gaan met alcohol en frisdranken die het vaak niet zo nauw nemen met suiker en toegevoegde stoffen. Moet kunnen maar moet best ook met mate. Of je doet het – je goede voornemens van nieuwjaar of het begin van de vakantie in het achterhoofd – anders. Lees: gezonder en beter, voor je lichaam en als het kan ook voor je hoofd. Daarom gebruikt TAO bv. enkel natuurlijke suikers uit fruit en vruchten. Zij zorgen bovendien voor een lage GI (glycemische index of bloedsuikerspiegel) omdat je lichaam ze langzaam aan opneemt. Geen pieken en dalen dus zoals bij snelle suikers wat de GI minder beïnvloedt (lees verstoort) en uiteindelijk je gezondheid alleen maar ten goede komt. Wist je trouwens dat TAO de eerste familie frisdrank was die van de Universiteit van Oxford het LOW GI certificaat kreeg?

Tips voor koelkast, terras, picknick etc.

elletao

Je lichaam heeft vocht nodig, veel vocht. Drinken is dus de boodschap en dat kan dankzij TAO anders. Anders staat voor slimmer, beter, natuurlijker en smaakvoller. TAO Pure Infusion, TAO Botanic en TAO Energizer: driemaal helemaal TAO en toch driemaal anders. Elk van deze dranken bevat geen overbodige en enkel natuurlijke suikers, geen kunstmatige kleur-, bewaar- of smaakstoffen en vooral veel goeds van thee, vruchten of planten. Kortom, stuk voor stuk frisdranken van de nieuwste generatie die niet alleen hydrateren en verfrissen maar ook zorgen voor vita- minen en antioxidanten. Of hoe mooi èn gezond, ook uit de koelkast of de koelbox kan komen! Vullen maar! Je vrienden zullen je TAOtisch vinden!

En wist je dat TAO het Belgium Crafted Quality label draagt? TAO is inderdaad een 100% Belgisch merk dat hier werd bedacht en ontwikkeld. Maar zoals het een klein land siert, staat het beide voeten in de wereld: open en nieuws- en leer- gierig. Met een scherp oog voor wat goed is, van waar het ook komt. Een slokje trots, dat mag toch ook?

marieclairetao

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met TAO.
www.taodrinks.com