Caudalie opent binnenkort een Boutique Spa in Brussel

Geüpdatet op 17 juli 2019 door ELLE België
Caudalie opent binnenkort een Boutique Spa in Brussel

Na de opening in 2016 van haar eerste Belgische winkel in het centrum van Brugge, is Caudalie nu vastbesloten om de Europese hoofdstad te veroveren. In haar nieuwe winkel in Brussel kunnen liefhebbers natuurlijke cosmetica kopen die hen meeneemt op een zintuigelijke reis naar het hart van Bordeaux. De opening is gepland op 6 september 2019.

Brussel of Zuid-Frankrijk?

In de Louisawijk plant het Franse merk binnenkort zijn wijnstokken met een boetiek die geïnspireerd is op 'des Sources de Caudalie', een Spa en resort waar men vinotherapie toepast als luxehandeling. De rustgevende decoratie waarmee de winkel is ingericht, neemt ons mee naar het zuidwesten van Frankrijk. De eik die wordt gebruikt als belangrijkste onderdeel van het meubilair doet denken aan vaten en kratten wijn die in overvloed aanwezig zijn in deze Franse regio.

In haar nieuwe winkel in Brussel zullen gratis persoonlijke sessies worden gehouden waarin ervaren vinotherapeuten huidanalyses uitvoeren om klanten beter te adviseren over de schoonheidsproducten. Wie dat wenst kan ook genieten van een schoonheidsbehandeling om zo de producten van het merk beter te leren kennen.

Missie: zero waste

Omdat we nooit genoeg krijgen van merken die zich inzetten voor de bescherming van het milieu, stelt ook Caudalie een "zero waste" doel. Hiervoor zal ze samenwerken met Terracycle, een uniek bedrijf dat gespecialiseerd is in de behandeling van moeilijk recycleerbare materialen. De Brusselse winkel zal ook over een verzamelpunt beschikken waar klanten hun producten kunnen recycleren.

Waar? Jan Stasstraat, 1060 Brussel

Vanaf wanneer? Vanaf 6 september 2019

Openingsuren? Maandag tot zaterdag van 10u00 tot 18u30

Lees ook

(Vertaald door stagiaire Sofie Kegelaers)