Getest & goedgekeurd: het Vinopure-gamma van Caudalie

Geüpdatet op 4 december 2018 door ELLE Partner
Getest & goedgekeurd: het Vinopure-gamma van Caudalie

Boshra, Natalie en Céline testten het nieuwe Vinopure-gamma van Caudalie. Een routine tegen onzuiverheden, zwarte puntjes en een vette huid.

Huidproblemen treffen niet alleen adolescenten maar ook steeds meer volwassenen. Naar schatting 70 % van alle vrouwen van 25 jaar en ouder hebben er mee te maken: puistjes, onzuiverheden, een vette huid, verstopte poriën … De oorzaken zijn niet altijd makkelijk te achterhalen, maar het gevolg is duidelijk: een dagelijkse struggle.

Caudalie lanceert Vinopure, een gericht assortiment van uitgesproken natuurlijke producten, een waterval aan frisheid voor de huid die met problemen kampt. De feelgood-lijn bestaat uit een trio van verzorgingen, rijk aan druivenpolyfenolen en zuiverende etherische oliën, met exfoliërend salicylzuurextract en een biologisch rozenhydrolaat voor een frisse teint.

Drie lezeressen met een vette huid kregen de kans om het nieuwe gamma te testen. Boshra, Natalie en Céline wilden het nieuwe gamma, dat de huid met het grootste respect behandeld, maar al te graag proberen en zich zo elke ochtend en avond een klein me-time momentje gunnen.  Aan enthousiasme ontbrak het hen alvast niet. Dit is het verdict.

1/

1.Natalie

 

 

Welke huidproblemen wil je verhelpen met behulp van het Vinopure-gamma? Glanzende huid, onzuiverheden en zwarte puntjes.

Wat vind je van de verpakking van de producten? De formaten zijn gewoon perfect.

Hou je van de textuur en de geur van de producten? Ik vind ze heel aangenaam.

Wat vind je na het eerste gebruik? Onmiddellijk effect op de huid: zeer positief, mijn huid is beter gehydrateerd, minder vettig, gekalmeerd en mooi egaal. Minpuntje: de poriën blijven zichtbaar.

Wat vind je na het eerste gebruik? Effect na enkele weken: mijn huid ziet er beter uit en voelt beter aan.

Wat is je favoriete product uit het gamma? de Lotion.

Welke score zou je het product geven op 5? 4/5.

2/

2.Boshra

Welke huidproblemen wil je verhelpen met behulp van het Vinopure-gamma? Glanzende huid en zwarte puntjes.

Wat vind je van de verpakking van de producten? Frisse en mooie verpakking.

Hou je van de textuur en parfum van de producten? Het serum is fris, de crème dringt snel door.

Wat vind je na het eerste gebruik? Vanaf de eerste toepassing is mijn huid gehydrateerd en ook meteen minder vettig, maar nog niet gekalmeerd of mooi egaal.

Wat vind je na enkele weken gebruik? Mijn huid is nog steeds erg snel geïrriteerd, maar over het algemeen lijkt ze minder vettig, matter en voelt ze zachter aan.

Wat is je favoriete product uit de lijn? Het Serum.

Welke score zou je het product geven op 5? 4/5.

3/

3.Céline

Welke huidproblemen kun je verhelpen met de lijn Vinopure? Glanzende huid en verstopte poriën.

Wat vind je van de verpakking van de producten? Ik ben helemaal weg van de pompflacon van het serum en van het formaat van de Fluide, erg handig. De Lotion is makkelijk te doseren op een wattenschijfje

Hou je van de textuur en de geur van de producten? Iets te sterke geur, vooral de lotion prikt een beetje in de ogen wanneer ik hem op mijn gelaat aanbreng, dus vermijd ik de oogomtrek. Het serum en de crème ruiken lekker. De texturen zijn licht en niet plakkerig.

Wat vind je na het eerste gebruik? Mijn huid is gehydrateerd en gekalmeerd, de poriën zijn fijner, maar ze is nog niet minder vettig of mooi egaal. Daarvoor zal ik nog wat geduld moeten uitoefenen ...

Wat vind je na enkele weken gebruik? Fantastisch! Mijn huid glanst niet langer en heeft een egale structuur.

Wat is je favoriete product uit de lijn? Ik houd van alle drie, met toch wel een lichte voorkeur voor de Lotion.

Welke score zou je het product geven op 5? 5/5.

4/

INFO: vind de Vinopure-producten op caudalie.com en in uw apotheek of drogisterij

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Caudalie.
www.caudalie.com