Beauty On Wheels: Een volledige make-over op verplaatsing

Geüpdatet op 25 juli 2019 door ELLE België
Beauty On Wheels: Een volledige make-over op verplaatsing

Iedereen heeft wel eens nood aan een moment van ontspanning. Eentje waarbij de rest van de wereld even in vergetelheid raakt en de focus uitsluitend op jezelf ligt...

In het schoonheidsinstituut van Claudia in Sint-Niklaas ben je hiervoor op het juiste adres. De ruimte heeft ze zorgvuldig ingericht. Rustige sfeermuziek, natuurlijke aroma's, kaarsverlichting en een professionele aanpak zorgen er voor een maximaal zen-effect. Heerlijk genieten van een anti-stress massage, gelaatsverzorging, manicure of pedicure: het kan er allemaal.

Beautytruck

Voor mensen die omwille van hun overvolle agenda weinig tijd kunnen vrijmaken, of om één of andere reden minder of niet mobiel zijn, biedt Claudia een uitstekend alternatief. Met haar beautytruck toert ze door heel België om hen de make-over te geven waar ze naar verlangen. Je kan haar diensten reserveren voor tal van events: van een verjaardagsfeest, fotoshoot, festival, personal styling, vrijgezellenfeest tot zelfs een huwelijk. Want naast een gecertificeerd schoonheidsspecialiste, make-up en hairstyliste is Claudia ook weddingplanner. Met de hulp van 4 cursuscollega's, die tevens ook haar vriendinnen zijn, verzorgt zij je huwelijk tot in de puntjes. "Klanten vinden het fijn dat ik het volledige pakket kan aanbieden. Op die manier hoeven ze zich op hun grote dag nergens nog zorgen over te maken."

Beauty Truck, Beauty On Wheels, Mobiel make-up salon, Make-up, Make-Over, Schoonheidsspecialiste

Workshops

Kunnen jij, je vriendinnen en/of collega's wel eens wat make-upadvies gebruiken? Dan kan je één van haar workshops bijwonen. Hier toont ze met behulp van de hoogwaardige, hypo-allergene producten van Cent pur Cent alle kneepjes van het vak.

Beauty Truck, Beauty On Wheels, Make-up, Make-over, Schoonheidsspecialiste, Workshop

Vooruitzichten

Insider tip voor festivalgangers: dit jaar kan je Claudia voor het derde jaar op rij spotten in het hair- en make-upsalon van Tomorrowland. In een mum van tijd tovert ze je om tot een ware Party Queen.

Lees ook: Wat trek ik aan voor Tomorrowland?

Beauty Truck, Beauty On Wheels, Make-up, Make-Over, Schoonheidsspecialiste

 

Meer info? beauty-on-wheels.be

(Stagiaire Sofie Kegelaers)