Wat trek ik aan voor het festival Tomorrowland?

Geüpdatet op 1 maart 2018 door ELLE Partner
Wat trek ik aan voor het festival Tomorrowland?

Tomorrowland vindt dit jaar plaats van 21 tot 30 juli. De festivalgangers willen er allemaal tip top uitzien: we zullen dus niet mogen onderdoen ... wat trekken we aan?

Ontdek de hele zomer lang de looks van de FOREVER FESTIVAL campagne van Zalando. En omdat we er op festivals steeds op ons best willen uitzien, hebben ELLE X Zalando voor jou een geweldige look klaargelegd!

Voor zijn 12de editie zal het bekendste festival van België zijn podia en zijn bruisende stad Dreamville opnieuw opzetten in Boom om ons te laten dansen op de vurige ritmes van de beste dj’s van het moment. Onder meer Martin Garrix, David Guetta, Armin van Buuren, Alesso, Afrojak, Paul Kalkbrenner en Paul Van Dyk zullen ons laten genieten van de beste housemuziek, EDM, techno, Drum & Bass en hardstyle. Meer info op www.tomorrowland.com.

De Candyland-look

Het is niet eenvoudig om op te vallen in de massa van dit festival. Daarom zetten we alles op alles met popkleuren en sportswear stukken voor een look die doet denken aan de rave parties van de 90's. We vonden de ideale outfit op Zalando.be.

Klik hieronder om de stukken te ontdekken:

Ga jij deze zomer naar festivalsMet de cadeaubon van Zalando ga je er niet onopgemerkt naartoeBeschikbaar vanaf € 15.

Dit artikel is gerealiseerd in samenwerking met Zalando.