Styling tip: zo draag je laarsjes in de zomer

Geüpdatet op 29 juni 2020 door Lore Ginneberge
Styling tip: zo draag je laarsjes in de zomer

Naast sneakers zijn laarsjes ongetwijfeld de meest veelzijdige schoenen aller tijden. Geen wonder dat fashionista's hun boots massaal uit de kast halen, zelfs in de zomer.

Deze trend komt handig van pas, want in ons land is een voorjaarse plensbui nooit veraf. Maar hoe style je laarsjes op een zomerse outfit? Deze streetstyle sterren doen het je voor

Crème de la crème

Ging ook jij overstag voor de witte laarsjes-trend? Slim gezien, want deze kleur kan het hele jaar door. Draag jouw paar laarzen op een witte, crème- of boterkleurige outfit voor een extra zonnige look.

stylingtips zomerlaarzen witte laarsjes witte outfit

Tip: witte laarsjes vragen om bruine benen. Indien je nog niet veel zon hebt gezien, kan een beetje valsspelen nooit kwaad.

Lees ook: Zo style je een volledig beige outfit

Mix & Match

Geen fan van de monochrome trend? Laat je laarsjes dan lekker clashen met de rest van je look. Hier gelden geen regels: combineer contrasterende kleuren en prints zoveel je wilt.

stylingtips zomerlaarzen print

Niet zo'n durver? Begin met een simpele outfit in één felle kleur en laarsjes in een compleet andere tint. Succes verzekerd.

Python + print

Ook laarzen met slangenprint waren o-ve-ral te spotten het afgelopen seizoen. Draag jouw paar door bij warmere temperaturen onder een jumpsuit, jurk of op een jeans. Kies een ensemble waarin dezelfde tinten terugkomen voor een uitgebalanceerde outfit.

stylingtips zomerlaarzen python laarsjes

Black boots

Iedereen heeft er minstens één paar in z'n kast: die perfecte, glimmend zwarte laarsjes. Te donker voor de zomer? Think again, want met een vrolijke maxi-jurk tover je jouw paar om tot ideale bondgenoten op shopping-uitjes en citytrips.

stylingtips zomer zwarte laarsjes