Vier manieren om een volledig beige outfit te stylen

Geüpdatet op 30 september 2020 door Lore Ginneberge
Vier manieren om een volledig beige outfit te stylen

Je houdt ervan of niet, maar er is geen ontkomen aan: beige is de meest populaire kleur van het seizoen. Meer nog, wie helemaal hip wil zijn, gaat voor een volledig beige outfit.

Hoe style je zoiets zonder saai te zijn? Streetstyle sterren bewijzen dat een all beige look er erg spannend uit kan zien. Hier is alvast een overdosis aan inspiratie

Beige Boilersuit

beige outfit jumpsuit boilersuit

De boilersuit is hét trendstuk van dit seizoen. In een beige tint is hij makkelijk te combineren en erg tijdloos. Wil je er niet uitzien alsof je op safari gaat, blijf dan weg van hoeden en sandalen. Een paar sneakers of laarsjes zijn een betere optie, zeker met een grote zonnebril.

Rok chic

beige outfits streetstyle rok

Een beige rok geeft een gesofisticeerde look en oogt een pak minder streng dan zwart of grijs. Safe for work dus, maar net zo goed voor een date. Combineer met gelijkaardige tinten beige voor een chique, monochrome outfit. Style je rok met verschillende lengtes en laagjes voor een speels effect.

The bold & the beige

beige outfit styiling fluo

Is helemaal beige toch net iets te saai voor jou? Voeg wat karakter toe met fluo accenten. Zo combineer je meteen twee trendkleuren en creëer je een evenwichtige outfit. Fluoroze, geel of oranje... er is keuze genoeg.

Strak in ’t pak

beige outfit kostuum fancy streetstyleEen andere optie is een beige kostuum. Opnieuw erg geschikt op kantoor, maar makkelijk op te smukken met toffe accessoires. Erg trendy zijn culottes in combinatie met een oversized blazer, of een ruitjesprint. Bleke huidjes kiezen beter voor een camelkleur.

LEES OOK: