De beste zelfbruiners voor een natuurlijke glow in de winter

Gepubliceerd op 19 januari 2021 door Marie Pauwels en ELLE België
De beste zelfbruiners voor een natuurlijke glow in de winterInstagram: @tan_luxe

Tijdens de wintermaanden kan onze huid wel wat extra TLC gebruiken en vooral, wat extra kleur! Deze producten zijn jouw ultieme bondgenoot voor een goudbruine huid met een glow die er natuurlijk uitziet.

We zijn behoorlijk grote fans van het concept bruinen zonder zon. In de eerste plaats omdat de zon onze huid beschadigt en doet verouderen, in de tweede plaats omdat 'ie momenteel nogal ver te zoeken is. Maar het is niet omdat de zonnestralen beperkt zijn, dat jij niet kan shinen. Zelfbruiners met een oranje schijn skippen we, deze producten zijn door ons getest en goedgekeurd en geven je een gezonde gloed. Yes please!

Collistar - Magic Drops

De Magic Drops van Collistar bereikten cultstatus dankzij de mooie gloed die het product je geeft. Slechts enkele druppels transformeren je huid op enkele uren tijd tot een goudbruine kleur, alsof je juist terug komt van het strand.

Collistar, Magic Drops, €25,52

Shop Collistar

SUPER GLOW - Tan-Luxe

We mogen Tan-Luxe zonder haperen het meest geliefde merk voor zelfbruiners noemen - influencers zijn er gek op. De producten zijn niet goedkoop, maar het merk gebruikt een gepatenteerde formule, zonder de fel gepigmenteerde chemicaliën die je in klassieke zelfbruiners terugziet. Dit is het eerste product ooit dat hyaluronzuur combineerde met een kleurtje, waardoor je huid er niet alleen gezond uitziet maar ook nog eens verzorgd wordt. Tan-Luxe is het product bij uitstek voor de perfecte 'ik zat twee weken in de Caraïben daarom zie ik er zo goed uit maar let maar niet op mij'-gloed.

bruinen zonder zon
Super Glow, Tan-Luxe, €46

Shop Tan-Luxe

 

Isle of Paradise - Self tanning drops

Isle of Paradise is een cruelty free en veganistisch merk dat zich volledig wijd aan zelfbruiners. Het werd bedacht door beauty goeroe Jules Von Hep. Afhankelijk of je een lichte, medium of donkere huid hebt, kan je jouw gepast serum, crème of 'tanning water' uitkiezen. De sneldrogende producten maken je huid op een natuurlijke manier bruin, zonder strepen. Influencer en dj Chantel Jeffries is alvast fan van dit product. Ook leuk: Isle of Paradise is erg inclusief en gebruikt modellen van alle vormen, kleuren en maten voor hun campagnes.

bruinen zonder zon
Isle Of Paradise, Hyglo Self-Tan Serum, €30,99

Shop Isle Of Paradise

James Read - H2O TAN DROPS

James Read staat bekend als de goeroe der zelfbruiners en mocht al bekendheden zoals Lady Gaga, Ryan Reynolds en Rosie Huntington-Whiteley een kleurtje geven. Zijn merk bevat meerdere cult-favorieten om te bruinen zonder zon, waaronder de H20 tan drops. Mix slechts een druppeltje of twee door je moisturizer en zie hoe je op enkele dagen tijd een prachtige bruine huidskleur krijgt. Wil je dit product eerst proberen voor je het volledig bedrag neertelt? Bestel dan deze goodiebox en ontvang een kleinere versie samen met zes andere topproducten.

bruinen zonder zon
James Read, H20 Tan Drops, € 54,95

Shop James Read

St. Tropez - Self Tan Purity Vitamins Bronzing Face Serum

St. Tropez is een goede optie als je voor een betaalbaar merk wilt gaan, zonder bang te moeten zijn voor het resultaat. St Tropez geeft je een natuurlijk bruine gloed. En het beste is dat dit product ook vitamines bevat voor je huid, wat je glow alleen maar meer ten goede komt. Daarnaast ruikt het lekker fruitig, in tegenstelling tot de de eigenaardige geur van meeste zelfbruiners.

zelfbruiner
St. Tropez - Self Tan Purity Vitamins Bronzing Face Serum,  €23,95

Shop St. Tropez

 

 

 

Lees ook:

10 cult beauty producten om nu op je wishlist te zetten
de 10 beste producten onder 10 euro