Feesttip: bestel je eigen live jazzband via JazzDelivery

Gepubliceerd op 7 augustus 2013 door Isabelle
Feesttip: bestel je eigen live jazzband via JazzDelivery

jazzdeliveryWat is een feest zonder de nodige toeters en bellen? Met JazzDelivery staan die live, op jazz-maat gemaakt in je salon.

Er lijkt geen einde te komen aan de twenties revival: mode, films en nu ook de partyscene worden overspoeld door een tsunami van flapperjurken, de Charleston en heel wat "tally ho". JazzDelivery is een verzameling Belgische jazz muzikanten die hun diensten op wel erg originele wijze aanbieden: bedoeling is dat je zelf je droomband en -sound samenstelt.

Hoe? Op de website kies je zelf hoeveel muzikanten je wil, welke instrumenten ze moeten bespelen én welke songs je wil horen. Je kan kiezen uit trompet, klarinet, gitaar, drums, accordeon, bass - de vintage zanger krijg je er gratis bij. Geef vervolgens de praktische informatie van je event door, en maak op de dag zelf een plekje vrij voor je eigen live orkestje. JazzDelivery maakt jazz zoals het in den beginne werd gespeeld: pure fun en bijzonder meeslepend -want hoe goed digitale muziek tegenwoordig ook klinkt, de charme van een live concert is onvervangbaar. De garantie voor een onvergetelijk feestje!

Zin in een avondje in Gatsby stijl? Hier vind je meer info.