Celebrities zijn razend enthousiast over dit beautymerk

Geüpdatet op 15 april 2019 door Lore Ginneberge
Celebrities zijn razend enthousiast over dit beautymerk

Als het van celebrities afhangt, smeren we vanaf nu enkel nog de wondermiddeltjes van Dr. Barbara Sturm.

Van Hailey Bieber en Bella Hadid tot Victoria Beckham, zowat elke celeb met een stralende huid heeft die te danken aan Barbara Sturm. Wie is de vrouw achter dit populaire beautymerk en waar zijn de producten te vinden? Wij praten je bij.

Flesjes en facials

De Duitse dokter Barbara Sturm begon als chirurg, maar richt zich tegenwoordig volledig op niet-chirurgische huidbehandelingen. Haar specialiteit is anti-aging, waarvoor ze een wel heel speciale methode ontwikkelde. Ooit gehoord van de vampire facial, de behandeling waarbij het eigen bloed in de huid wordt geïnjecteerd? Dit is een uitvinding van Sturm. Klinkt ontzettend eng, tot je weet dat Hailey Bieber er haar glanzend velletje mee bekomt. Daarnaast is Dr. Barbara Sturms eigen gezicht eigenlijk haar beste uithangbord. De moeder van twee staat standaard stralend op Instagram, naast de tientallen bekende gezichten die ze behandelt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dr. Barbara Sturm (@drbarbarasturm) op

Famous Faces

Dat celebrities oprecht fan zijn, blijkt uit social media. Zo gunt Victoria Beckham volgers regelmatig een blik in haar make-uptas, waar standaard een Sturm-face mask in zit. Ook Kourtney Kardashian is vaste klant en om de lancering van haar lifestylewebsite POOSH te vieren, verstuurde ze goodiebags met producten van Dr. Barbara Sturm.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Poosh (@poosh) op

Met z'n allen aan de Sturm-cosmetica dus? Wel, er is een klein nadeel: het prijskaartje. Voor het bestseller Hyaluronic Serum tel je bijvoorbeeld €259 neer en voor een persoonlijke crème met eigen bloed moet je rekenen op zo'n €2000. Begin dus maar al te sparen.