Kende je deze bizarre schoonheidsroutines al?

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Kende je deze bizarre schoonheidsroutines al?

Welke van deze gekke beautybehandelingen zou jij overwegen? 

Helaas is de mens niet van nature gezegend met eeuwige jeugdigheid. Daarom houden we aasgierend de nieuwste beautytrends in de gaten. Een crème of prikje om enkele jaren in te halen, dat kennen we allemaal. Maar zou jij je wagen aan één van deze bizarre beautybehandelingen? Op eigen risico en resultaat niet gegarandeerd!

Sla op je gezicht!

Er komen wel vaker rare dingen overgewaaid uit Azië en dat is in dit geval niet anders. Want volgens Thaise masseuses kan je je kraaienpootjes en rimpels verminderen door op je gezicht te slaan. Of deze rare massagetechniek ook effectief werkt, laten we ter zijde, maar dat je er heel wat geld voor moet neertellen is wel een feit!

Vogelpoepmasker

Wie op zoek is naar een natuurlijke glow moet z’n gezicht insmeren met, plat gezegd, vogelkak. Wacht! Voor je random drolletjes begint te verzamelen, is het belangrijk om weten dat enkel de uitwerpselen van de nachtegaal het gewenste resultaat zullen verwezenlijken. De aangename geur krijg je er gratis bij…

Tittooing

Semi-permanente eyeliner of lipcontouring zijn alom bekende beautybehandelingen waar niemand raar van opkijkt. Van tittooing daarentegen gaan onze gemicrobladede wenkbrauwen wél fronsen. Deze behandeling maakt je tepels meer gedefinieerd en donkerder met behulp van een tattoonaald. Iets voor jou?

Buffelsperma als conditioner

Een glanzende, volle haardos bekom je dan weer met buffelsperma. Dit in combinatie met Katera wortel vormen de ideale ingrediënten voor het perfecte haarmasker. Wie of wat zich bezighoudt met het verzamelen van het zaad, willen wij niet weten.

Vampire facial

Klinkt dit je bekend in de oren? Dat kan, want dankzij Kim Kardashian maakte het grote publiek kennis met dit lugubere gezichtsmasker. Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden, maar een facial met je eigen bloed, vinden wij ronduit creepy!

Editor: Jolien Meulders