Boek nu jouw ELLE x TUI weekendje Londen

Geüpdatet op 2 mei 2019 door ELLE Partner
Boek nu jouw ELLE x TUI weekendje Londen

Als er één stad is die nooit gaat vervelen, dan is het wel Londen. Ken je bijvoorbeeld Butlers Wharf al? Naast de hippe bars en restaurants vind je in deze wijk ook Victoriaanse pakhuizen waar je zo Oliver Twist ziet rondlopen. De ideale plek om te genieten van een echte Londense afternoon tea.

ELLE en TUI bieden je een unieke belevenis in Londen aan vanaf € 165* per persoon. Je verblijft in het Dorsett Shepherds Bush ****, een voormalig bioscoopgebouw omgebouwd tot klassehotel. Zodra je hier binnenstapt, krijg je een gevoel van luxe. In dit hotel, bijzonder verfijnd ingericht met Aziatische touch, word je dan ook in de watten gelegd met onder meer een uitgebreid wellnesscentrum.

Ook de ligging is ideaal: in het hart van Shepherd’s Bush, op een steenworp van het winkelcentrum Westfield, waar je maar liefst 300 winkels en restaurants aantreft. Een trip die je niet mag missen: neem aan Westminster Bridge de rivierboot naar Tower Bridge om dan naar Butlers Wharf te stappen, waar je van een echte Britse afternoon tea kunt genieten.

elletui

 

Een exclusief aanbod

Inbegrepen in de prijs :

  • 2 overnachtingen in een 2-persoonskamer met Engels ontbijtbuffet
  • Boottocht op de Thames (van Westminster Pier naar Tower Pier)
  • Afternoon Tea Experience in Butlers Wharf

Hoe geniet je van dit aanbod ?

  • Kies een verblijf van 2 nachten uit volgende periodes: 20 juli tot 1 september: € 165* pp of 26 april tot 14 juli, of 6 september tot 27 oktober met aankomst op vrijdag of zaterdag: € 199* pp.
  • Reserveer je verblijf tussen 22 april 2019 en 31 mei 2019 via TUI.be/elle.

BOEK NU!

Lees ook nog even dit :

  • Geldig zolang de voorraad strekt.
  • TUI behoudt zich het recht voor dit aanbod op elk moment in te trekken.
  • De algemene en bijzondere voorwaarden zijn van toepassing zoals vermeld in de prijzenbijlage van de brochure TUI Citytrips zomer 2019 en op TUI.be.

*exclusief administratiekosten.

 

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met TUI.
TUI.be