De beste budgetfoundations onder 20 euro

Gepubliceerd op 15 april 2019 door ELLE België
De beste budgetfoundations onder 20 euro

Een egale teint kost heel wat moeite. Vooral de zoektocht naar de perfecte fond de teint vergt veel geduld.

Bovendien hangt aan de meeste flesjes een flink prijskaartje. Op zoek naar een betaalbare variant? Aan deze budgetfoundations spendeer je minder dan €20. Maximaal effect, minimale prijs.

1/
Infallible 24Hr Fresh Wear Foundation van L'Oréal

L'Oréal, beauty

Deze foundation van L'Oréal is ondertussen een echte rage in Amerika. Hij is bijna overal uitverkocht en beauty's on a budget doen er alles aan om het flesje te pakken te krijgen. Geen wonder, want het product blend en dekt heel goed, is zweetresistent en licht op je huid. Daarbovenop is de fond de teint geschikt voor alle huidtypes.

Prijs: 30 ml voor  €10,79

2/
Aqua Complete Make-up van Biocura

Biocura, beauty

Een make-upproduct van Aldi die dezelfde resultaten belooft als een luxeproduct? Ja, het kan. De Aqua Complete van Biocura is dé foundation voor het zomerseizoen. Met cactusextract, hyaluronzuur en provitamine B5 verzorgt en bedekt dit product je huid. Het nadeel, zoals vaak bij Aldi-producten, is dat niet alle vestigingen bevoorraad zijn en dat er ook geen brede waaier aan tinten beschikbaar is.

Prijs: 30 ml voor €2,99

3/
Fluidity van Morphe

budgetfoundation Morphe, beauty

Met zijn grote shade range van 60 tinten heeft dit product een grote voorsprong op duurdere merken. De crème zorgt voor voldoende dekking, wat handig is voor wie last heeft van acne, en gaat glimmen tegen. Fluidity houdt aan tot 24 uur, is zweet-, water- en overdrachtbestendig, en is vrij van oliën, geurstoffen en parabenen. Opgelet, niet geschikt voor de droge huid.

Prijs: €20

4/
Total Control Drop Foundation van NYX

NYX, Beauty

Deze vloeibare fond de teint van NYX biedt een lichte tot volledige dekking met een zachte, matte afwerking. Dankzij de pipet kan je de fluweelzachte formule aanpassen aan jouw wensen. Breng deze in kleine druppeltjes aan op je gezicht en blend uit tot je een mooie egale teint bereikt.

Prijs: 13 ml voor €12,40

5/
HD Liquid Coverage Foundation van Catrice

budgetfoundation Catrice, beauty

Creëer een matte finish met deze liquid foundation van Catrice. Dit make-upproduct biedt een uitstekende dekking en kan de klok rond gedragen worden zonder touch-ups. Beautygoeroe Tati Westbrook deed de 24-hour-wear test en was oprecht verrast door het resultaat.

Prijs: 30ml voor €6,99

Maak je look helemaal af met de nieuwe beautytrend: witte eyeliner.

(Stagiaire Morrigan Penninck)