Horoscoop: dit staat je te wachten in maart

Gepubliceerd op 26 februari 2019 door Didier Blau en ELLE België
Horoscoop: dit staat je te wachten in maart

Goede of slechte vooruitzichten? Ontdek wat je te wachten staat in maart 2019. Lees hier onze horoscoop.

 • Vissen

Van 20 februari tot 20 maart.

Hoofd: Mercurius herschikt zich en doet je stuiten op een bekend probleem. Zorg dat je mening duidelijk is. Breng je projecten, samenwerkingen en sociale relaties op orde.

Hart: Mars voegt passie, vuur en energie toe aan je relaties. Hij haalt je uit die diepe winterslaap en dwingt je zelfs die belangrijke beslissing te nemen.

 • Ram

Van 21 maart tot 20 april.

Hoofd: Een Jupiteriaanse wind komt jouw richting uitgewaaid. Niet alleen vind je wat stabiliteit, maar deze opent ook je horizon. Ben je geboren rond 8 april? Heb dan nog even geduld en wacht af.

Hart: De goede relatie tussen Venus, de planeet van de harmonie, en Jupiter, de planeet van de groei, plaatst de liefde terug in het daglicht. Een maand gevuld met afspraakjes, ontmoetingen en meer.

1/

 • Stier

Van 21 april tot 21 mei.

Hoofd: Uranus, de planeet van radicale verandering, treedt je teken binnen en geeft je de komende weken en maanden een positieve, motiverende boost.

Hart: Mars voegt pit toe aan je relatie en prikkelt je libido. Profiteer van al het plezier dat je beleeft en neem je toevlucht in momenten van genegenheid.

 • Tweelingen

Van 22 mei tot 21 juni.

Hoofd: Jupiter geeft je grootse ideeën terwijl Mercurius de kaarten door elkaar smijt. Maak voorlopig voor jezelf uit wat realiseerbaar is en wat niet.

Hart: Venus brengt mensen samen, brengt harmonie in de familiale kringen en stimuleert intense ontmoetingen. Geniet ervan.

2/

 • Kreeft

Van 22 juni tot 21 juli.

Hoofd: Blijf alert en houd het hoofd koel. Mercurius zet je voor een praktisch of materieel probleem en laat je toe dat op te lossen. Geboren rond 10 juli? Neem even de tijd om na te denken.

Hart: Dankzij Mars zet jij de eerste stap. Wees niet verlegen en ga er zelf naartoe. Ben je geboren tussen 9 en 15 juli? Dan zal dit een rustige maand worden.

 • Leeuw

Van 22 juli tot 23 augustus.

Hoofd: Met de hulp van Jupiter ben je klaar om op hetzelfde moment als de lente te bloeien. Als je geboren bent rond 24 juli zal Uranus je ideeën, projecten en enige orde in je leven door elkaar schudden.

Hart: Het koppel onder de sterrenbeelden, Venus en Mars, maakt het je niet gemakkelijk. Spanningen, vragen of discussies met jezelf of iemand anders staan op de agenda. Probeer je ambities wat te temperen.

3/

 • Maagd

Van 24 augustus tot 23 september.

Hoofd: Mercurius en Neptunus komen samen en dat heeft gevolgen. Focus je er niet te veel op alles te begrijpen, te weten en te doen. Laat de anderen ook eens werken!

Hart: Mars vraagt je te handelen in het voordeel van je koppel of gezin. Geboren tussen 9 en 15 september? Stabiliteit is op komst!

 • Weegschaal

Van 24 september tot 24 oktober.

Hoofd: Met de steun van Jupiter zullen die projecten van je eindelijk het daglicht zien. Geboren tussen 9 en 16 oktober? Geen paniek als de problemen blijven aanhouden, doe gewoon verder waar je mee bezig was.

Hart: Venus en Jupiter zorgen voor affectie en kans op ontmoetingen. Open je hart en zie de situatie eens anders in. Wees bereikbaar, open en onbevooroordeeld.

4/

 • Schorpioen

Van 25 oktober tot 22 november.

Hoofd: Laat je hoofd niet hangen op het einde van deze winter. Je voorspellingen zijn goed. Geef je geest eens wat rust. Als je geboren bent rond 24 oktober, houd je je best goed vast voor een wilde rit.

Hart: Mars valt met de deur binnen en Venus zal zeker geen troost brengen. Duw niemand tot het uiterste. Blijf flexibel, koel en begripvol.

 • Boogschutter

Van 23 november tot 21 december.

Hoofd: Dankzij Jupiter zal deze lente de perfecte kickstart zijn. Op voorwaarde dat je je projecten op orde stelt en je jezelf enkel bezighoudt met de dingen die echt tellen. Zo maak je het voor jezelf gemakkelijker.

Hart: Venus heeft het beste met je voor. Een afspraakje, een ontmoeting of een toenadering liggen in het verschiet. Stel je zachter op en laat die diepe gevoelens eens toe.

5/

 • Steenbok

Van 22 december tot 20 januari.

Hoofd: De planeten staan goed voor jou. Je zal er moeite voor moeten doen en enige stabiliteit moeten zoeken. Maar dat alles zal niet voor niets zijn en dat weet je.

Hart: De aanwezigheid van Mars zorgt voor sterke gevoelens, passie en emotie op vlak van vriendschap. Als je geboren bent rond 23 december kun je die nodige verandering waarmaken.

 • Waterman

Van 21 januari tot 19 februari.

Hoofd: Als de winter je uitgeput heeft, is deze maand hét moment om te rusten. Relax en laat je zorgen varen. Houd een mentale lenteschoonmaak en je zal je weer veel beter voelen.

Hart: Venus en Jupiter, de liefde en het geluk, lachen je toe. Nodig je vrienden uit, ga naar buiten, ga op zoek. Wie zoekt, die vindt. Geboren rond 12 februari? Goed nieuws, want het geluk staat aan jouw kant.