Seks & Sake, het succesrecept voor een hete Valentijnsavond

Gepubliceerd op 13 februari 2019 door Laurence Donis en ELLE België
Seks & Sake, het succesrecept voor een hete Valentijnsavondfoto door Bundo Kim

Japanse alcohol, roesverwekkende dampen en suggestieve blikken: deze drie elementen creëren dé ideale erotische avond voor jou en je partner.

Dit jaar geen traditionele 14 februari. Vergeet dat romantische restaurant met rode rozen en melige blikken. Voor de frivole en meer experimentele koppels, hebben wij een origineel alternatief voor een kinky Valentijnsavond : Seks & Sake. Wijnbar Titulus organiseert in samenwerking met de postpornografische site Sexblotch een evenement in het teken van de erotische verbeelding. Say what? "Je laten reizen met een cocktail van smaken en emoties die al je zintuigen doet ontwaken. Van de tong tot de ogen en van het gehemelte tot de blik." Wordt het al wat warmer?

De avond begint met een  degustatie van vijf natuurlijke sakes. Ontdek de Kizan, fluweelzacht en een echte délicatesse of de Tsuurume Yuzu, een samenstelling van 1 jaar oude sake met versgeperst fruitsap van yuzu. De drank wordt vaak onderschat, maar is eigenlijk nauw verwant met de seksualiteit. "Sake verruimt de geest, scherpt de muzikale inspiratie aan, maakt je dromerig en stimuleert het gevoel van verliefdheid", staat er in de Japanse oude teksten. Maar het ritueel spreekt ook vandaag nog tot de verbeelding. De erotische ervaring wordt compleet met suggestieve klanken en visuele effecten. Lustopwekkende video's die geen spatje bloot laten zien maar waarin kreetjes van genot voor zich spreken, vormen een blanco canvas om je seksuele fantasieën de vrije loop te laten. Wie had het over 'hot'?

Ook zin in een hete date op Valentijn? Afspraak in wijnbar Titulus.

Seks & Sake soirée van 18u30 tot 23u bij Titulus. Chaussée de Wavre 167a - 1050 Elsene. Vrije ingang.

(door stagiaire Morrigan Penninck)