3 tropische festivals om Nieuwjaar te vieren

Gepubliceerd op 17 december 2018 door Virginie Dupont en Isabelle
3 tropische festivals om Nieuwjaar te vieren

Geen Christmas sweaters, kerstboom en familiediners voor jou: de eindejaarsperiode breng je het liefst in een ver, zonnig oord door met vrolijke beats om het nieuwe jaar in te luiden. Dat komt goed uit: wij selecteerden drie paradijselijke festivals om 2019 in volle zon te starten. Drie last-minutes om meteen te boeken:

LOST PARADISE, AUSTRALIE

Waar? Glenworth Valley, op een uurtje rijden van Sydney.

Wanneer? Van 28 december tot 1 januari.

In de magische outback van Glenworth Valley word je vier dagen lang op een geweldige mix muziek, kunst, cultuur en food getrakteerd. Het festival mag dan wel in de verste uithoek van de planeet doorgaan, dat neemt niet weg dat kleppers als The Kooks, M.I.A. en Jermaine Jones alvast tekenden voor de lineup

1/

EPIZODE, VIETNAM

epizode_festival_nieuwjaar_winterzon_

Waar? Phu Quoc, Vietnam.

Wanneer? Van 28 december tot 8 januari.

Echt zin om eens in een andere wereld te vluchten? Epizode is een complete onderdompeling in een muzikaal en cinematografisch spektakel, waarin je als toeschouwer deel uitmaakt van het festival. Het opmerkelijke twaalfdaagse festival gaat door op het eiland Phu Quoc en verzamelt underground house en technosterren. Headliner is dit jaar Nina Kraviz, die je tegen een magische achtergrond van witte zandstranden, wilde jungle en fantastische decorsets in beroering zal brengen.

2/

ESTO ES TULUM, MEXICO

esto_es_tulum_mexico_festival_nieuwjaar_winterzon_

Waar? Tulum, Mexico.

Wanneer? Van 28 december tot 26 januari.

Ook in het Mexicaanse Tulum is het feesten geblazen tijdens een festival dat maar liefst vier weken duurt en de grootste namen uit de internationale house en techno DJ’s samenbrengt in een verbluffend decor van ruïnes, jungle en virtual reality ervaringen. De festivalsite is één van de best uitgeruste ter wereld, met relaxation areas, massagesalons (!) en innovatieve ruimtes die je onderdompelen in een surreële 3D-ervaring. Headliner om naar uit te kijken? Muse!