Wegdromen bij de kerstmake-up van Dior

Gepubliceerd op 26 november 2018 door Laure Vandendaele
Wegdromen bij de kerstmake-up van Dior

Sterretjes, vurig rode tinten en gouden glans, de 'Midnight Wish'-collectie van Dior heeft alles in huis om je (nu al) in de kerststemming te brengen. Waarom immers wachten als de kleuren perfect bij je herfstlook passen?

Voor de eindejaarscollectie liet Peter Philips, Creative and Image Director Dior Makeup, zich inspireren door de geluksster van Christian Dior, een klein symbool dat iedere vrouw aanspoort om in haar toekomst te geloven. Met deze collectie wil Philips vrouwen de tools aanreiken om hun natuurlijke schoonheid op haar eigen manier in de kijker te zetten.

Benieuwd welke glamoureuze feestlooks je met deze paletten en lippenstiften kan creëren? Spurt dan snel naar de krantenwinkel voor het decembernummer van ELLE België (met niemand minder dan Michelle Obama op de cover!) en laat je inspireren door de beelden van de exclusieve make-upshoot met Peter Philips. Wees niet bang om te experimenteren want tijdens de eindejaarsperiode mag het gerust dat tikkeltje meer zijn. Met zijn handige tips & tricks blijft je feestlook de hele avond on point!

Wat heb je nodig?