Dit heb je gemist op de ELLE x Roger & Gallet Secret Me-Time Party

Gepubliceerd op 10 december 2018 door ELLE Partner
Dit heb je gemist op de ELLE x Roger & Gallet Secret Me-Time Party

Op 19 oktober organiseerden ELLE België en Roger & Gallet een Secret Me-Time Party, een uiterst geraffineerd evenement voor de happy few. Beleef het opnieuw alsof je er zelf bij was!

Een Marie-Antoinette decor

Het nieuwe “Home” gamma van Roger & Gallet, een unieke collectie van geurkaarsen & geurstokjes, verdiende een mooi en inspirerend feest. Een Brussels herenhuis werd een namiddag lang getransformeerd in een paradijs dat Marie-Antoinette jaloers zou maken. De 15 influencers die voor de gelegenheid waren uitgenodigd, waren alvast onder de indruk.

Welriekende thema’s

Verveine Utopie, Néroli Facétie, Tubéreuse Hédonie, Cassis Frénésie en Thé Fantaisie. De vijf kamers in het herenhuis werden telkens ondergedompeld in een van de vijf geuren van de nieuwe “Home” collectie Extrait de Cologne.

Leuke, verfijnde activiteiten

Bij het binnenkomen kregen de gasten een witte satijnen armband, geparfumeerd met hun favoriete parfum van het gamma Extrait de Cologne van  Roger & Gallet. Via de prachtig versierde trap met bloemen van The Little Green Shop, komen we in de eerste kamer, Verveine Utopie, waar de genodigden in Tarot-kaarten hun toekomst leerden lezen met een waarzegster. In de tweede kamer, Néroli Facétie, konden ze genieten van een heerlijke handmassage. In het derde vertrek, Tubéreuse Hédonie, maakten ze stoffen bloemen om de garderobe naar Roger & Gallet te laten geuren. In de fotostudio van de vierde kamer, Cassis Frénésie, konden de gasten plaatsnemen in een rieten ‘Emmanuelle’-stoel versierd met bloemen en dit lieflijke moment laten vereeuwigen. In de vijfde en laatste kamer, Thé Fantaisie, vond een heuse hightea-party met fijne patisserie van ‘By Cokoa’ plaats.

Bekijk hieronder de foto's van de ELLE x Roger & Gallet Secret Me-Time Party

LA MAISON

De collectie ademt het uit: de sfeer van je interieur is minstens even belangrijk voor je welzijn als het parfum dat je draagt.

Voor het assortiment huisparfums koos het merk ervoor om op de verpakkingen een tapijtenmotief af te beelden van een papegaai te midden van een weelderig stilleven. De afbeelding komt uit de archieven van het “Musée de l’impression sur étoffes” in Mulhouse en dateert van 1872, een gouden tijdperk voor Roger & Gallet. In die tijden was het immers heel gebruikelijk om een dergelijke vogel met vaak spectaculaire en kleurrijke veren in zijn salon te hebben. Het was toen exotisch en zeldzaam.

Ontdek de hele collectie hier in beeld  >>>

Het gamma is verkrijgbaar bij Galeria Inno en bij geselecteerde apotheken.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Roger & Gallet.
https://www.roger-gallet.be/