Champagne en verleiding, welke kleur past bij jou?

Gepubliceerd op 3 december 2018 door ELLE Partner
Champagne en verleiding, welke kleur past bij jou?

Piper-Heidsieck toont lef in een wereld van uitmuntendheid en verfijning. Met zijn collectie giftboxen ‘les couleurs’ creëert het huis sprankelende schoonheid.

Niets spreekt zo tot de verbeelding als een afdruk van lipstick op een glas champagne … Er is ook geen mooiere manier om de schoonheid van de vrouw te bezingen dan met wat haar typeert. Voor de eindejaarsfeesten pakt Piper-Heidsieck voor zijn champagneflessen uit met een collectie cadeauverpakkingen in de vorm van een lipstick, ‘Les Couleurs’ genaamd. Elke cuvée kreeg zijn eigen kleur. Nu is het aan jou om uit te zoeken welke tint het best bij je past.

Je hebt een vurig temperament, sprankelend en nauwgezet LE ROUGE – Cuvée Brut past bij jou!

Frisse amandel- en hazelnoottonen, verse peer en appel, een fijn vleugje citrus, druiven en wit fruit, geaccentueerd door de dimensies van de Pinot Noir, voor een perfecte balans. Een niet-vintage champagne, harmonieus en levendig tegelijk, uitgesproken romantisch met een sterke persoonlijkheid. De vrolijk bruisende, heldere en elegante bubbels maken het plaatje compleet. Samen met jou!

Je bent fascinerend en assertief, je hebt diepgang LE SAUVAGE – Rosé Sauvage past bij jou!

Een unieke, perfecte combinatie van witte en rode wijnen. Een gastronomische cuvée met structuur. Bramen, zwarte bessen, aardbei en mandarijn opgehaald met een fijne saffraantoets. Een heerlijk ondeugende champagne. Het volmaakte evenwicht tussen kracht en elegantie. Een omschrijving die precies bij jou past.

Je bent geraffineerd en sensueel, doet onverwachte dingen LE SUBLIME – Cuvée Sublime past bij jou!

Het harmonieuze karakter van een grote champagne die het midden houdt tussen delicatesse en lichtheid. Fijne lovertjes van puur goud die schitteren op een zonovergoten dag. Een parfum van vanille, rum, exotische vruchten en geflambeerde ananas. Intens geurende tonen van gekonfijt fruit, sinaasappel en licht gekaramelliseerde peer. Zacht en geruststellend, geïnspireerd door jou.

Les Couleurs’ geschenkboxen, vanaf 1 november in de wijnhandel voor 45 € (Cuvée Brut en Cuvée Sublime) en 50 € (Rosé Sauvage). www.piper-heidsieck.com
#PiperHeidsieck
#DashOfSeduction
#PiperExperience

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Piper-Heidsieck.
www.piper-heidsieck.com