Verlanglijstje voor peuters

Gepubliceerd op 26 november 2018 door ELLE Partner
Verlanglijstje voor peuters

Zacht, vrolijk, kleurrijk, getextureerd, doordacht en perfect veilig: de herfst-wintercollectie van Lilliputiens heeft alles waar ukjes dol op zijn. We zijn helemaal weg van die aandoenlijke figuurtjes.

Voor wie gek is op verhaaltjes

Een interactief boek van stof waarin mama geit haar kleintjes probeert terug te vinden. Zij proberen te ontsnappen aan de wolf die hen wil opeten. De lammetjes verstoppen zich achter deuren in verschillende stoffen met telkens andere sluitsystemen (knopen, strikken, clips, ...). Een leuke en poëtische manier om de verbeelding te stimuleren en de motoriek van de handen te ontwikkelen.

ellelilliputiens
Doeboek De wolf en de 7 geitjes. Aanbevolen verkoopprijs: € 39,99.

1/

Voor avonturiers

Onze dreumesen verbazen ons elke dag met hun creativiteit en energie. Lilliputiens bedacht een Ark van Noah voor hen: een mooie zachte boot met knuffelbeestjes in paren, om duizenden spannende verhalen rond te verzinnen. Dankzij het handige handvat neem je hem overal mee naartoe, ook naar oma of op restaurant!

ellelilliputiens
Mijn eerste ark van Noah. Aanbevolen verkoopprijs: € 69,99.

2/

Voor hummels die graag op stap gaan

Een piramide om kleurrijke vormpjes in op te bergen, met rammelaars die grappige geluiden maken. Een schattig minitasje, makkelijk mee te nemen. De kleintjes kunnen er overal mee spelen zonder risico om een van de onderdeeltjes te verliezen: alles zit immers stevig vast met lintjes.

ellelilliputiens
Marius, piramide. Aanbevolen verkoopprijs: € 39,99.

3/

Voor muzikanten in de dop

Geknipt voor kindjes die de hele tijd zingen en tijdens het eten trommelen met hun lepel! Jack de leeuw ontwikkelt de fijne motoriek en het gehoor van je kindje. De vier onderdelen van zijn lichaam maken immers allemaal een ander geluid. Na het spelen plak je alle stukjes weer aan elkaar met klittenband.

ellelilliputiens
Jack, de muzikale rol. Aanbevolen verkoopprijs: € 34,99.

4/

Voor zoete dromers

Een multifunctionele mobiel om overal op te hangen: in het park, aan de kinderwagen, de relax of het autozitje. Glanzende vlakken die het licht vangen, een rammelaar met grappige geluidjes – leuk en stimulerend. Met al die mooie, zachte kleuren en texturen zou je bijna weer zelf kind willen zijn om alles opnieuw te ontdekken.

ellelilliputiens
Anaïs, lichtvanger. Aanbevolen verkoopprijs: € 24,99.

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Lilliputiens.
lilliputiens.be/be